Vacature (afstudeer)stage arbeidsrecht

Bij ons bestaat de mogelijkheid na een afstudeerstage te blijven als juridisch medewerker en door te groeien naar jurist arbeidsrecht (= zelfstandig dossiers behandelen)

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe stagiaires die kennis willen maken met het arbeidsrecht. Wil jij als stagiair praktijkervaring opdoen bij een klein kantoor van ongeveer 10-15 arbeidsjuristen? Ben je enthousiast en klantgericht en wil je graag begeleid worden door een ervaren jurist? Dan is deze stageplek vast iets voor jou.

Ontslagjuristen Nederland behandelt voornamelijk ontslagdossiers namens werknemers. Wij staan iedereen bij, of iemand nu veel of weinig verdient en onze klanten zijn dus divers. Elke ontslagsituatie en elk persoon is anders en dat maakt het werk zo uitdagend.

Als stagiair:

  • Controleer je vaststellingsovereenkomsten en voer je telefonische intakegesprekken met potentiële klanten om deze VSO’s inhoudelijk te bespreken;
  • Ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten en je adviseert op het gebied van het arbeidsrecht, voornamelijk het ontslagrecht;
  • Werk je mee in ontslagdossiers ter ondersteuning;
  • Ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van dossiers en het afsluiten van dossiers;
  • Ben je verantwoordelijk voor de juridische database binnen kantoor en houd je de actuele wet- en regelgeving bij;
  • Ben je ter ondersteuning van het gehele team van arbeidsjuristen en kantoor.

Wij beloven jou: in ons team zal je je niet vervelen! De dagen vliegen bij ons voorbij vanwege het zeer dynamische karakter van het ontslagrecht.

Ons kantoor in Zwolle

Ontslagjuristen Nederland is een arbeidsrechtkantoor in Zwolle waar de nadruk ligt op het ontslagrecht. Het kantoor bestaat bijna vier jaar en bestaat uit ongeveer 10-15 arbeidsjuristen. Wij zijn afgelopen jaar verhuisd naar een groter en sfeervol kantoor met alle faciliteiten. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en/of ov. Wij werken landelijk en daarom gaat het contact met klanten voornamelijk via de e-mail en telefoon.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid speelt voor ons een belangrijke rol. Wij willen het beste voor onze klanten en wij streven dan ook naar een uitmuntende klanttevredenheid. Inmiddels hebben meer dan 700 klanten ons beoordeeld met gemiddeld een 9,6. Lees hier alle beoordelingen over Ontslagjuristen Nederland.

Kom jij ons team versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op administratie@ontslagjuristennederland.nl

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Wendela Melenhorst via 085-0470855.

We kijken uit naar je sollicitatie!