Gratis controleren vaststellingsovereenkomst
Binnen 1 uur reactie

Gratis controleren vaststellingsovereenkomst

Zit u in een ontslagsituatie en heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Laat deze altijd controleren door een jurist arbeidsrecht. Het sluiten van een vaststellingsovereenkomst kan grote financiële gevolgen hebben. Als de overeenkomst niet juist is opgesteld, kan dit ertoe leiden dat u géén WW-uitkering krijgt. Verder is het natuurlijk belangrijk dat u een ontslagvergoeding krijgt die past bij uw situatie en juridische positie.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ontslagrecht en behandelen honderden dossiers per jaar. Wij helpen u graag het maximale uit uw ontslag te halen, te beginnen met een gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst inclusief advies, zonder enige verplichting. In veruit de meeste gevallen kunnen wij hierna volledig kosteloos voor u de onderhandelingen voeren met uw werkgever. Het is namelijk gebruikelijk dat de werkgever betaalt voor uw juridische bijstand.

Mail vrijblijvend uw ontslagvoorstel naar info@ontslagjuristennederland.nl of vul onderstaand contactformulier in. U krijgt binnen 1 uur terugkoppeling van een senior jurist. 100% gratis én vrijblijvend. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-0470855.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW-uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig