Juridische hulp bij ontslag

Bent u op zoek naar juridische hulp bij ontslag? Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis dat zowel financiële gevolgen als emotionele impact kan hebben. Bij Ontslagjuristen Nederland vinden wij het belangrijk dat u er in deze moeilijke tijd niet alleen voor staat. Daarom helpen wij u graag met uw ontslag en zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Als u wordt ontslagen of geen verlenging krijgt, is het belangrijk om te weten dat u rechten heeft die u beschermen. Bij OJNL helpen wij u bij het begrijpen van uw rechten en kunnen wij advies geven over vervolgstappen.

Heeft u een beëindigingsovereenkomst aangeboden gekregen? Laat dan een gratis check uitvoeren! Bel gratis en vrijblijvend naar 085 047 08 55 om uw situatie voor te leggen aan één van onze juristen.

Waarom een jurist inschakelen bij ontslag?

Bij ontslag komen veel aspecten aan bod die invloed kunnen hebben op u. Ontslag is een emotioneel en ingewikkeld proces wat best moeilijk kan zijn om te navigeren, daarom is het van belang om juridische hulp bij ontslag in te schakelen. Hieronder staan enkele punten wat onze juristen u te bieden hebben in het geval van ontslag:

 • Waardevolle expertise: Onze juristen zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en hebben diepgaande kennis en ervaring op dit gebied. Wij zijn bekend met de actuele wetten en regelgeving die van toepassing zijn op ontslagzaken.
 • Objectieve en professionele beoordeling: In het geval van ontslag is een objectieve blik goed van toepassing. Onze juristen kijken objectief naar uw ontslag en proberen het beste er voor u uit te halen.
 • Bescherming van uw rechten: Een van de belangrijkste taken van een jurist is het beschermen van uw rechten. Onze juristen werken hard om ervoor te zorgen dat al uw rechten worden nageleefd in het geval van ontslag.
 • Vermindering van stress: Zoals eerder vermeld is ontslag een emotioneel proces dat tot veel stress kan leiden. Een jurist kan een deel van deze stress wegnemen door zijn of haar professionele expertise te gebruiken om u te helpen en wanneer gewenst de communicatie over te nemen richting uw werkgever.

Laat een gratis check uitvoeren

Bij Ontslagjuristen Nederland vinden wij het belangrijk dat het maximale uit uw ontslag gehaald kan worden. Door een gratis vaststellingsovereenkomst check te doen kunnen onze juristen uw overeenkomst zorgvuldig doorlezen en passend advies geven.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ontslagrecht en beschikken over de juiste kennis van wetten en regelgeving om u juridische hulp bij ontslag te bieden. Wij begrijpen dat elk dossier anders is met verschillende aandachtspunten, daarom zorgen wij ervoor dat uw vaststellingsovereenkomst zorgvuldig wordt doorgenomen en er advies op maat wordt gegeven.

Let op: Laat u altijd goed adviseren voordat u toezeggingen doet aan uw werkgever. We bespreken uw situatie graag met u en geven u een gratis eerste advies. Bel gratis en geheel vrijblijvend naar 085 047 08 55.

Hulp bij ontslag

Heeft u hulp nodig bij uw ontslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Mail kosteloos uw ontslagvoorstel naar info@ontslagjuristennederland.nl of vul het controleformulier in voor advies van onze jurist.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig

  Veelgestelde vragen over juridische hulp bij ontslag

  Kan ik juridische hulp inschakelen als ik ontslagen word?

  Ja, het is raadzaam en gebruikelijk om juridische hulp in te schakelen als u wordt ontslagen. Een jurist kan u bijstaan en adviseren over uw rechten en opties. Bij OJNL is een eerste telefonische advies gesprek altijd gratis.

  Wat kan een jurist doen bij ontslag?

  Een jurist kan verschillende taken uitvoeren wanneer een werknemer ontslag krijgt. Zo kunnen wij helpen bij het onderhandelen over een eerlijke ontslagvergoeding, het opstellen van juiste juridische documenten en het verdedigen van de werknemer in een gerechtelijke procedure indien nodig. Ook zullen wij advies en begeleiding bieden bij het gehele proces.

  Wat zijn de kosten van juridische hulp bij ontslag?

  Ons eerste advies over uw ontslagsituatie is in alle gevallen gratis en vrijblijvend. Ook als wij daarna voor u gaan onderhandelen met uw werkgever over de inhoud van de vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis voor u. In de meeste gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.