Arbeidsjurist Groningen

De arbeidsjurist in Groningen voor uw arbeidsrechtzaken en ontslag

De arbeidsjuristen in Groningen zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. Onze arbeidsrecht jurist in Groningen staat klaar voor alle werknemers in Groningen en omstreken. Dreigt ontslag voor u of heeft u reeds een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Schakel onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Groningen dan vandaag nog in. U bereikt ons telefonisch op 085 – 0470855. Het eerste advies is altijd volledig gratis en vrijblijvend, zodat u altijd vooraf kosteloos weet wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Groningen?

Onze arbeidsjuristen in Groningen staan klaar om aan de slag te gaan met uw situatie of de vaststellingsovereenkomst. Dit begint altijd met een eerste gesprek dat gratis en vrijblijvend is. Onze arbeidsrechtjurist in Groningen bekijkt de situatie en vertelt u wat de mogelijkheden zijn. Schakelt u hierna onze experts in, dan proberen deze de kosten altijd te verhalen op de werkgever waar mogelijk, door dit op te nemen in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier blijven onze diensten betaalbaar voor iedereen. In de meeste gevallen is de dienstverlening voor u kosteloos of betaalt u uitsluitend een lage eigen bijdrage.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Groningen of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel onze arbeidsrecht advocaten in Groningen vandaag in

Heeft uw situatie betrekking op het arbeidsrecht of wordt u ontslagen middels een vaststellingsovereenkomst? Bel ons dan vandaag nog op 085 – 0470855 om de mogelijkheden door te nemen. Het eerste adviesgesprek is gratis, zodat u van tevoren altijd exact weet wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Groningen

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjuristen in Groningen kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig