Arbeidsjurist Groningen

De arbeidsjurist in Groningen voor uw arbeidsrechtzaken en ontslag

De arbeidsjuristen in Groningen zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. Onze arbeidsrecht jurist in Groningen staat klaar voor alle werknemers in Groningen en omstreken. Dreigt ontslag voor u of heeft u reeds een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Schakel onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Groningen dan vandaag nog in. U bereikt ons telefonisch op 085 – 0470855. Het eerste advies is altijd volledig gratis en vrijblijvend, zodat u altijd vooraf kosteloos weet wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Groningen?

Onze arbeidsjuristen in Groningen staan klaar om aan de slag te gaan met uw situatie of de vaststellingsovereenkomst. Dit begint altijd met een eerste gesprek dat gratis en vrijblijvend is. Onze arbeidsrechtjurist in Groningen bekijkt de situatie en vertelt u wat de mogelijkheden zijn. Schakelt u hierna onze experts in, dan proberen wij de kosten altijd te verhalen op de werkgever waar mogelijk, door dit op te nemen in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier blijven onze diensten betaalbaar voor iedereen. In de meeste gevallen is de dienstverlening voor u kosteloos of betaalt u uitsluitend een lage eigen bijdrage.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Groningen of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel onze arbeidsrecht advocaten in Groningen vandaag in

Heeft uw situatie betrekking op het arbeidsrecht of wordt u ontslagen middels een vaststellingsovereenkomst? Bel ons dan vandaag nog op 085 – 0470855 om de mogelijkheden door te nemen. Het eerste adviesgesprek is gratis, zodat u van tevoren altijd exact weet wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Groningen

Wat kan een arbeidsjurist in Groningen voor mij doen bij een vaststellingsovereenkomst?

Een arbeidsjurist in Groningen controleert voor u de volledige vaststellingsovereenkomst. Dit betekent dat u na een gratis en kosteloos adviesgesprek weet of u met de door u ontvangen vaststellingsovereenkomst een WW-uitkering kan aanvragen, of de ontslagvergoeding klopt en of er andere punten zijn die gewijzigd moeten worden. U krijgt van onze arbeidsjuristen dus een compleet beeld van uw situatie en uw onderhandelingspositie.

Kan een arbeidsjurist in Groningen voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Groningen kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist?

Een arbeidsjurist in Groningen helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig