Arbeidsjurist Zoetermeer

De arbeidsjurist in Zoetermeer voor arbeidsrecht en ontslagrecht

Zit u in een situatie waarin arbeidsrecht of ontslagrecht toepasbaar zijn? Schakel dan de arbeidsjuristen in Zoetermeer in. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag op een gedreven en professionele manier aan de slag met uw situatie om uw belangen optimaal te behartigen. Als experts op het gebied van arbeidsrecht in Zoetermeer zijn zij de ideale partner wanneer u de maximale ontslagvergoeding wilt ontvangen of de aansluiting op de WW-uitkering wilt zekeren. Het eerste adviesgesprek met onze arbeidsrechtjurist in Zoetermeer is altijd gratis en vrijblijvend zodat u direct weet wat de opties zijn in uw situatie. U bereikt ons gemakkelijk op 085 – 0470855.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Zoetermeer?

De arbeidsjurist in Zoetermeer staat voor u klaar wanneer u een expert nodig heeft op het gebied van arbeidsrecht of ontslagrecht. Conflicten met uw werkgever of een dreigend ontslag bijvoorbeeld. Of wanneer u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen heeft en deze wilt laten controleren. Het eerste gesprek met onze arbeidsrechtjurist in Zoetermeer is altijd kosteloos. Aangezien we de juridische kosten zoveel mogelijk in de VSO opnemen, betaalt u in de meeste gevallen uitsluitend een kleine eigen bijdrage. Op die manier houden we onze diensten betaalbaar voor alle cliënten die onze juridische ondersteuning nodig hebben.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel vandaag uw specialist in

Heeft u een arbeidsjurist in Zoetermeer en omstreken nodig omdat ontslag dreigt, uw vaststellingsovereenkomst getoetst moet worden of omdat u een conflict heeft met uw werkgever met betrekking tot het arbeidsrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel naar 085 – 0470855 zodat we u direct van gratis advies kunnen voorzien, zonder dat u zich ergens toe verplicht.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Zoetermeer

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist Zoetermeer voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. De arbeidsjurist kan u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Wij adviseren u van A tot Z. Het eerste advies van een arbeidsjurist is gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Zoetermeer ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Waar kan een arbeidsjurist voor mij over onderhandelen in een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjurist in Zoetermeer kan over álles onderhandelen. Het loont ook om te onderhandelen, in 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterd voorstel. De werkgever doet u nooit direct een eindvoorstel, de werkgever verwacht dus ook een tegenvoorstel. Het gaat over het veilig stellen van uw WW-uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding, krijgt u uw vakantiedagen uitgekeerd, wordt u vrijgesteld van werk met behoud van salaris, krijgt u een budget voor scholing/outplacement en wat nog meer. Alle artikelen zijn belangrijk! U moet niet onderschatten wat de financiële of juridische gevolgen kunnen zijn van een fout in de vaststellingsovereenkomst.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist in Zoetermeer?

Een arbeidsjurist in Zoetermeer helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig