Arbeidsjurist Zwolle voor alle ontslagdossiers

Wenst u een arbeidsjurist in Zwolle in te schakelen? Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle helpen u graag wanneer ontslag dreigt of wanneer u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen heeft. U kunt ons direct bereiken op 085 047 0855. Controle van uw VSO plus het eerste advies zijn altijd gratis.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan onze arbeidsjurist in Zwolle voor u doen?

Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle buigen zich dagelijks over ontslaggevallen. Het is een onzekere periode, maar het voeren van de juiste onderhandelingen en aandacht voor juridische correctheid zorgt voor het beste uitgangspunt na het ontslag. Wij maken ons hard voor de juiste ontslagvergoeding, zorgen voor directe aansluiting op de WW en voeren alle gesprekken namens u.

De prijs hangt af van de situatie. In de meeste gevallen zorgt onze arbeidsjurist in Zwolle ervoor dat de juridische kosten in de VSO opgenomen worden, zodat u meestal niks betaalt of  een kleine eigen bijdrage hoeft te leveren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Voor Ontslagjuristen Nederland is het vooral van belang dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Dit wordt mede mogelijk door het voeren van open en transparante gesprekken en actieve betrokkenheid bij het ontslagdossier. Alle ervaring en expertise van onze juristen zorgen ervoor dat u het maximale uit elke situatie kunt halen. Bij een vaststellingsovereenkomst, maar ook bij een procedure bij de kantonrechter.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Zwolle? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Specialisaties arbeidsrecht

Als arbeidsjurist in Zwolle, zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

 • Arbeidsrecht, WWZ en transitievergoeding
 • Controle vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen over vaststellingsovereenkomst
 • Ontslagprocedure via de kantonrechter
 • UWV-ontslagprocedure
 • Verweer voeren bij ontslag (UWV, kantonrechter)
 • Ontslag bij langdurige ziekte
 • Ontslag op staande voet

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer te spreken over de arbeidsjuristen in Zwolle van Ontslagjuristen Nederland:

“Ontslagjuristen Nederland is een betrouwbaar en deskundig juristenteam. De dienstverlening en communicatie heb ik als zeer positief ervaren. Het was zeer prettig om de last niet alleen te dragen en een goed en duidelijk advies te krijgen om tot een weloverwogen keuze te komen. Het was ook zeer fijn dat de nadruk lag op mijn keuze, dat wat voor mij het beste was/is.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Zwolle

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig