Arbeidsjurist Zwolle voor alle ontslagdossiers

Wenst u een arbeidsjurist in Zwolle in te schakelen? Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle helpen u graag wanneer ontslag dreigt of wanneer u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen heeft. U kunt ons direct bereiken op 085 047 0855. Controle van uw VSO plus het eerste advies zijn altijd gratis.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan onze arbeidsjurist in Zwolle voor u doen?

Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle buigen zich dagelijks over ontslaggevallen. Het is een onzekere periode, maar het voeren van de juiste onderhandelingen en aandacht voor juridische correctheid zorgt voor het beste uitgangspunt na het ontslag. Wij maken ons hard voor de juiste ontslagvergoeding, zorgen voor directe aansluiting op de WW en voeren alle gesprekken namens u.

De prijs hangt af van de situatie. In de meeste gevallen zorgt onze arbeidsjurist in Zwolle ervoor dat de juridische kosten in de VSO opgenomen worden, zodat u meestal niks betaalt of  een kleine eigen bijdrage hoeft te leveren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Voor Ontslagjuristen Nederland is het vooral van belang dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Dit wordt mede mogelijk door het voeren van open en transparante gesprekken en actieve betrokkenheid bij het ontslagdossier. Alle ervaring en expertise van onze juristen zorgen ervoor dat u het maximale uit elke situatie kunt halen. Bij een vaststellingsovereenkomst, maar ook bij een procedure bij de kantonrechter.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Zwolle? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Specialisaties arbeidsrecht

 • Arbeidsrecht, WWZ en transitievergoeding
 • Controle vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen over vaststellingsovereenkomst
 • Ontslagprocedure via de kantonrechter
 • UWV-ontslagprocedure
 • Verweer voeren bij ontslag (UWV, kantonrechter)
 • Ontslag bij langdurige ziekte
 • Ontslag op staande voet

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer te spreken over de arbeidsjuristen in Zwolle van Ontslagjuristen Nederland:

“Ontslagjuristen Nederland is een betrouwbaar en deskundig juristenteam. De dienstverlening en communicatie heb ik als zeer positief ervaren. Het was zeer prettig om de last niet alleen te dragen en een goed en duidelijk advies te krijgen om tot een weloverwogen keuze te komen. Het was ook zeer fijn dat de nadruk lag op mijn keuze, dat wat voor mij het beste was/is.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig