Arbeidsjurist Zwolle voor alle ontslagdossiers

Wenst u een arbeidsjurist in Zwolle in te schakelen? Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle helpen u graag wanneer ontslag dreigt of wanneer u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen heeft. U kunt ons direct bereiken op 085 047 0855. Controle van uw VSO plus het eerste advies zijn altijd gratis.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan onze arbeidsjurist in Zwolle voor u doen?

Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle buigen zich dagelijks over ontslaggevallen. Het is een onzekere periode, maar het voeren van de juiste onderhandelingen en aandacht voor juridische correctheid zorgt voor het beste uitgangspunt na het ontslag. Wij maken ons hard voor de juiste ontslagvergoeding, zorgen voor directe aansluiting op de WW en voeren alle gesprekken namens u.

De prijs hangt af van de situatie. In de meeste gevallen zorgt onze arbeidsjurist in Zwolle ervoor dat de juridische kosten in de VSO opgenomen worden, zodat u meestal niks betaalt of  een kleine eigen bijdrage hoeft te leveren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Voor Ontslagjuristen Nederland is het vooral van belang dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Dit wordt mede mogelijk door het voeren van open en transparante gesprekken en actieve betrokkenheid bij het ontslagdossier. Alle ervaring en expertise van onze juristen zorgen ervoor dat u het maximale uit elke situatie kunt halen. Bij een vaststellingsovereenkomst, maar ook bij een procedure bij de kantonrechter.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Zwolle? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Specialisaties arbeidsrecht

Als arbeidsjurist in Zwolle, zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

 • Arbeidsrecht, WWZ en transitievergoeding
 • Controle vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen over vaststellingsovereenkomst
 • Ontslagprocedure via de kantonrechter
 • UWV-ontslagprocedure
 • Verweer voeren bij ontslag (UWV, kantonrechter)
 • Ontslag bij langdurige ziekte
 • Ontslag op staande voet

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer te spreken over de arbeidsjuristen in Zwolle van Ontslagjuristen Nederland:

“Ontslagjuristen Nederland is een betrouwbaar en deskundig juristenteam. De dienstverlening en communicatie heb ik als zeer positief ervaren. Het was zeer prettig om de last niet alleen te dragen en een goed en duidelijk advies te krijgen om tot een weloverwogen keuze te komen. Het was ook zeer fijn dat de nadruk lag op mijn keuze, dat wat voor mij het beste was/is.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Zwolle

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist in Zwolle voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist Zwolle wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. De arbeidsjurist kan u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Een arbeidsjurist weet alles van arbeidsrecht en kan u van A tot Z adviseren. Het eerste advies van ons is gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Zwolle ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Wat zijn de specialisaties van een arbeidsjurist in Zwolle?

Wij richten ons volledig op het ontslagrecht. Wanneer u een voorstel voor ontslag heeft ontvangen, dan mag u dit voorstel vrijblijvend naar ons mailen op info@ontslagjuristennederland.nl. Wij bellen u binnen 1 uur om u van gratis advies te voorzien. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het ontslagrecht hebben wij veel succes in het realiseren van betere voorwaarden in een vaststellingsovereenkomst en kunnen wij een zeer precieze inschatting maken van uw positie.

Moet ik naar kantoor Zwolle komen om met een arbeidsjurist te spreken?

Het is niet nodig om naar ons kantoor te komen, wij werken voornamelijk via de telefoon en de mail. De reden hiervoor is dat het ontslagrecht vaak urgent is en de kwestie dezelfde dag nog actie vereist. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom op ons kantoor als u het prettiger vindt eerst in persoon kennis te maken.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig