Contact

Dreigt ontslag en heeft u hier vragen over? Of heeft u een vaststellingsovereenkomst (= beëindigingsovereenkomst) ontvangen en bent u op zoek naar een ervaren en gedreven ontslagjurist die alle onderhandelingen voor u overneemt en de beste transitievergoeding voor u kan bedingen? Neem dan vandaag nog contact op met Ontslagjuristen Nederland. Hoe eerder wij uw ontslagdossier ontvangen, hoe meer we doorgaans voor u kunnen betekenen.

Het eerste advies over uw ontslagsituatie of controle van uw vaststellingsovereenkomst is 100% gratis en volledig vrijblijvend. In veel gevallen is onze dienstverlening daarna ook volledig gratis voor u. In de meeste gevallen betaalt de werkgever namelijk de juridische kosten of brengen wij onze kosten in rekening bij werkgever. In alle gevallen wordt door ons vóóraf aangegeven indien er toch een kleine eigen bijdrage van u wordt gevraagd.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend eerste advies. Vul daarvoor het contactformulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op. Het kan u slechts wijzer maken.

Telefoon: 085-0470855
E-mail: info@ontslagjuristennederland.nl

Actief in heel Nederland!

Direct gratis advies ontslagsituatie of controle VSO aanvragen

(reactie binnen 1 uur)

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, xlsx, txt, heic, peg, heif, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Vaststellingsovereenkomst:
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.