Jurist arbeidsrecht vacature

De functie (wij werken deels thuis)

Wij zijn doorlopend op zoek naar goede arbeidsjuristen!

Als ontslagjurist bij Ontslagjuristen Nederland behandel je voornamelijk ontslagdossiers namens werknemers. Wij staan iedereen bij, of iemand nu veel of weinig verdient en onze klanten zijn dus divers. Elke ontslagsituatie en elk persoon is anders en dat maakt het werk zo uitdagend.

Je bent verantwoordelijk voor de dossiers van A tot Z en je doet alles voor jouw klant om het beste resultaat te behalen voor de situatie die er ligt. Hiervoor controleer je de vaststellingsovereenkomst, overleg je met jouw klant over de mogelijkheden, onderhandel je met de tegenpartij en indien nodig voer je een ontslagprocedure bij het UWV of de kantonrechter. Je bent ervan doordrongen dat een ontslagsituatie vaak vervelend is voor klanten en hebt een intrinsieke motivatie om hen zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij beloven jou: in ons team zal je je als jurist arbeidsrecht niet vervelen! De dagen vliegen bij ons voorbij vanwege het zeer dynamische karakter van het ontslagrecht. Ons werk is vaak dringend en hectisch. Dit maakt dat je snel moet kunnen schakelen, prioriteiten moet kunnen stellen en knopen moet kunnen doorhakken, bijvoorbeeld over de te volgen strategie. Hierbij hoort ook het goed kunnen plannen zodat je tijd hebt om goede brieven op te stellen.

Wij werken landelijk. Het contact met klanten gaat voornamelijk via de e-mail en telefoon. Dat geeft ons de mogelijkheid onze uren zelf in te delen en er is ruimte om thuis te werken. Het uitvoeren van de werkzaamheden gebeurt 1 à 2 dagen op ons hoofdkantoor in Zwolle en de overige dagen werken wij thuis. Dit is allemaal flexibel en onderling met elkaar af te stemmen.

Ons kantoor in Zwolle

Ontslagjuristen Nederland is een arbeidsrecht kantoor in Zwolle waar de nadruk ligt op het ontslagrecht. Het kantoor bestaat bijna vier jaar en bestaat inmiddels al uit 10-15 arbeidsjuristen. Wij groeien snel en zijn op zoek naar een fijne collega erbij om ons informele team nog verder uit te breiden. Wij zijn afgelopen jaar verhuisd naar een groter en sfeervol kantoor met alle faciliteiten. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en/of ov.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid speelt voor ons een belangrijke rol. Wij willen het beste voor onze klanten en wij streven dan ook naar een uitmuntende klanttevredenheid. Inmiddels hebben meer dan 900 klanten ons beoordeeld met gemiddeld een 9,6. Lees hier alle beoordelingen over Ontslagjuristen Nederland.

Jouw ervaring en vaardigheden:

 • Afgeronde studie rechten (HBO of WO);
 • Minimaal een jaar werkervaring in het arbeidsrecht bij bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekeraar, vakbond of juridisch kantoor (eventueel kan je ook starten in de rol van juridisch medewerker arbeidsrecht, zie onze andere vacature);
 • Je kunt goed luisteren en bent begripvol;
 • Je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen.

Wij bieden jou:

 • Een warme introductie binnen ons team en een goed inwerktraject;
 • Een goed salaris tussen de € 3.500,- € 4.500,- bruto;
 • Een ruime maandelijkse bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Uren in overleg (32-40 uur);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop;
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen om zo jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een prachtig nieuw en modern kantoor met alle faciliteiten.
 • Wij werken ook graag thuis, er is flexibiliteit qua werktijden en thuiswerken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in de behandeling van dossiers van A tot Z;
 • Een jong team van 10-15 juristen die je met open armen zullen ontvangen. Wij helpen elkaar onderling en maken echt mét elkaar ons kantoor tot een succes. Wij hebben geregeld een bedrijfsuitje of borrel met elkaar voor de gezelligheid.

Kom jij ons team versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op administratie@ontslagjuristennederland.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendela Melenhorst via 085-0470855.

We kijken uit naar je sollicitatie!