Jurist arbeidsrecht vacature (Junior/medior)

De functie (wij werken deels thuis)

Wij beloven jou: in ons team zal je je als jurist arbeidsrecht niet vervelen! De dagen vliegen bij ons voorbij vanwege het zeer dynamische karakter van het ontslagrecht. Ons werk is vaak dringend en hectisch. Dit maakt dat je snel moet kunnen schakelen, prioriteiten moet kunnen stellen en knopen moet kunnen doorhakken, bijvoorbeeld over de te volgen strategie. Hierbij hoort ook het goed kunnen plannen zodat je tijd hebt om goede brieven op te stellen.

Als ontslagjurist bij Ontslagjuristen Nederland behandel je voornamelijk ontslagdossiers namens werknemers. Wij staan iedereen bij, of iemand nu veel of weinig verdient en onze klanten zijn dus divers. Elke ontslagsituatie en elk persoon is anders en dat maakt het werk zo uitdagend.

Je bent verantwoordelijk voor de dossiers van A tot Z en je doet alles voor jouw klant om het beste resultaat te behalen voor de situatie die er ligt. Je bent ervan doordrongen dat een ontslagsituatie vaak vervelend is voor klanten en hebt een intrinsieke motivatie om hen zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij werken landelijk. Het contact met klanten gaat voornamelijk via de e-mail en telefoon. Dat geeft ons de mogelijkheid onze uren zelf in te delen en er is ruimte om thuis te werken. Het uitvoeren van de werkzaamheden gebeurt 1 à 2 dagen op ons hoofdkantoor in Zwolle en de overige dagen werken wij thuis. Dit is allemaal flexibel en onderling met elkaar af te stemmen.

Ons kantoor

Ontslagjuristen Nederland is een arbeidsrecht kantoor waar de nadruk ligt op het ontslagrecht. Het kantoor bestaat nog maar drie jaar, maar bestaat inmiddels al uit 7 arbeidsjuristen. Wij groeien snel en zijn op zoek naar een fijne college erbij om ons informele team nog verder uit te breiden. Wij zijn net verhuisd naar een groter en sfeervol kantoor met alle faciliteiten. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en/of ov.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid speelt voor ons een belangrijke rol. Wij willen het beste voor onze klanten en wij streven dan ook naar een uitmuntende klanttevredenheid. Inmiddels hebben meer dan 460 klanten ons beoordeeld met gemiddeld een 9,6. Lees hier alle beoordelingen over Ontslagjuristen Nederland.

Jouw ervaring en vaardigheden:

 • Afgeronde studie rechten (HBO of WO);
 • Minimaal een half jaar werkervaring in het arbeidsrecht;
 • Communicatie is de belangrijkste vaardigheid in dit werk. Als jij van nature makkelijk kan praten met diverse mensen en in allerlei situaties, dan zou deze functie zeker goed kunnen aansluiten;
 • Je bent invoelend en bent in staat om in eerste klantgesprekken snel een vertrouwensband op te bouwen;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig, kunt goed omgaan met werkdruk en goed plannen en je instelling is flexibel. Immers is het ontslagrecht vaak dringend en vraagt dit een flexibele instelling om klanten goed te kunnen helpen.

Wij bieden jou:

 • Een jong team van 7 juristen die je met open armen zullen ontvangen. Wij helpen elkaar onderling en maken echt mét elkaar ons kantoor tot een succes. Wij hebben geregeld een bedrijfsuitje of borrel met elkaar voor de gezelligheid;
 • Een goed salaris tussen de € 3.000,- € 5.000,- bruto;
 • Een ruime bonusregeling;
 • Uren in overleg (32-40 uur);
 • Een prachtig nieuw en modern kantoor met alle faciliteiten. Wij werken ook graag veel thuis, je bent zelf flexibel qua werktijden en thuiswerken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in de behandeling van dossiers van A tot Z.

Kom jij ons team versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op administratie@ontslagjuristennederland.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendela Melenhorst via 085-0470855.

We kijken uit naar je sollicitatie!