Arbeidsjurist Alkmaar

De arbeidsjurist in Alkmaar voor uw ontslagdossier of arbeidsrecht

De arbeidsjuristen in Alkmaar en omstreken zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag voor u aan het werk. Onze ervaren en gedreven professionals zijn experts op het gebied van ontslagrecht en arbeidsrecht en halen altijd het onderste uit de kan voor al onze cliënten. De expertise en ervaring werken altijd in uw voordeel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 085 – 0470855 zodat we u gratis en vrijblijvend van een eerste advies kunnen voorzien.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsrecht advocaat in Alkmaar?

Onze arbeidsrecht juristen in Alkmaar en omstreken staan klaar om u te helpen met alles wat betrekking heeft op het ontslagrecht of arbeidsrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld direct uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een van onze juristen, zonder enige kosten. We beginnen overigens altijd eerst met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. Tijdens dit gesprek geven we aan dat we de kosten zoveel mogelijk proberen te verhalen op de werkgever (die hier vaak een potje voor heeft), zodat onze hulp op het gebied van arbeidsrecht in Alkmaar altijd betaalbaar blijft voor onze cliënten.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Alkmaar nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Schakel ons vandaag nog in

Dreigt ontslag of wilt u weten wat u precies uit uw vaststellingsovereenkomst kunt halen? Of moet uw VSO gecontroleerd worden, omdat u directe aansluiting op de WW-uitkering wilt zodat u niet zonder inkomen komt te zitten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 – 0470855. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en volledig gratis, zodat u eerst kosteloos weet wat de mogelijkheden zijn.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Alkmaar

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig