U bent hier:

Arbeidsjurist Alkmaar

De arbeidsjurist in Alkmaar voor uw ontslagdossier of arbeidsrecht

De arbeidsjuristen in Alkmaar en omstreken zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag voor u aan het werk. Onze ervaren en gedreven professionals zijn experts op het gebied van ontslagrecht en arbeidsrecht en halen altijd het onderste uit de kan voor al onze cliënten. De expertise en ervaring werken altijd in uw voordeel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 085 - 0470855 zodat we u gratis en vrijblijvend van een eerste advies kunnen voorzien.

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsrecht advocaat in Alkmaar?

Onze arbeidsrecht juristen in Alkmaar en omstreken staan klaar om u te helpen met alles wat betrekking heeft op het ontslagrecht of arbeidsrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld direct uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een van onze juristen, zonder enige kosten. We beginnen overigens altijd eerst met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. Tijdens dit gesprek geven we aan dat we de kosten zoveel mogelijk proberen te verhalen op de werkgever (die hier vaak een potje voor heeft), zodat onze hulp op het gebied van arbeidsrecht in Alkmaar altijd betaalbaar blijft voor onze cliënten.

Schakel ons vandaag nog in

Dreigt ontslag of wilt u weten wat u precies uit uw vaststellingsovereenkomst kunt halen? Of moet uw VSO gecontroleerd worden, omdat u directe aansluiting op de WW-uitkering wilt zodat u niet zonder inkomen komt te zitten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 - 0470855. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en volledig gratis, zodat u eerst kosteloos weet wat de mogelijkheden zijn.