Arbeidsjurist Alkmaar

De arbeidsjurist in Alkmaar voor uw ontslagdossier of arbeidsrecht

De arbeidsjuristen in Alkmaar en omstreken zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag voor u aan het werk. Onze ervaren en gedreven professionals zijn experts op het gebied van ontslagrecht en arbeidsrecht en halen altijd het onderste uit de kan voor al onze cliënten. De expertise en ervaring werken altijd in uw voordeel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 085 – 0470855 zodat we u gratis en vrijblijvend van een eerste advies kunnen voorzien.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsrecht advocaat in Alkmaar?

Onze arbeidsrecht juristen in Alkmaar en omstreken staan klaar om u te helpen met alles wat betrekking heeft op het ontslagrecht of arbeidsrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld direct uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een van onze juristen, zonder enige kosten. We beginnen overigens altijd eerst met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. Tijdens dit gesprek geven we aan dat we de kosten zoveel mogelijk proberen te verhalen op de werkgever (die hier vaak een potje voor heeft), zodat onze hulp op het gebied van arbeidsrecht in Alkmaar altijd betaalbaar blijft voor onze cliënten.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Alkmaar nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Schakel ons vandaag nog in

Dreigt ontslag of wilt u weten wat u precies uit uw vaststellingsovereenkomst kunt halen? Of moet uw VSO gecontroleerd worden, omdat u directe aansluiting op de WW-uitkering wilt zodat u niet zonder inkomen komt te zitten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 – 0470855. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en volledig gratis, zodat u eerst kosteloos weet wat de mogelijkheden zijn.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Alkmaar

Wat zijn de specialisaties van een arbeidsjurist in Alkmaar?

Wij richten ons volledig op het ontslagrecht. Wanneer u een voorstel voor ontslag heeft ontvangen, dan mag u dit voorstel vrijblijvend naar ons mailen op info@ontslagjuristennederland.nl. Wij bellen u binnen 1 uur om u van gratis advies te voorzien. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het ontslagrecht hebben wij veel succes in het realiseren van betere voorwaarden in een vaststellingsovereenkomst en kunnen wij een zeer precieze inschatting maken van uw positie.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist in Alkmaar?

Een arbeidsjurist in Alkmaar helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Is het mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist?

Het is zeker mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist Alkmaar. In het ontslagrecht merken wij dat het vaak urgent is en het snel opgepakt moet worden. Om die reden loopt de communicatie voornamelijk via de telefoon en mail, omdat daarmee uw ontslagsituatie snel voor u kan worden geregeld. Mocht u een afspraak op kantoor alsnog prettiger vinden, dan is dat zeker mogelijk en bent u van harte welkom.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig