Arbeidsjurist Assen

De arbeidsjurist in Assen voor ontslagkwesties en arbeidsrechtsituaties

De arbeidsjuristen in Assen staan klaar om aan de slag te gaan met uw vragen of problemen rond het arbeidsrecht in Assen en kijken direct naar uw vaststellingsovereenkomst wanneer uw ontslag op uw bureau beland is. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag aan de slag voor u om het onderste uit de kan te halen. Ook wanneer procederen onvermijdelijk is. Het eerste adviesgesprek met onze arbeidsrechtjurist in Assen is altijd gratis en vrijblijvend zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn voordat u een keuze maakt.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Assen?

Onze arbeidsjuristen in Assen zijn dé juristen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht voor werknemers in Assen en omgeving. Hun jarenlange ervaring en daadkrachtige aanpak zorgen ervoor dat uw belangen altijd behartigd worden met de kortst mogelijke looptijd. We beginnen altijd met een gratis gesprek of het kosteloos controleren van uw vaststellingsovereenkomst zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Aangezien we de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever verhalen, betaalt u alleen een kleine eigen bijdrage. Zo blijft onze dienstverlening op het gebied van arbeidsrecht in Assen betaalbaar voor al onze cliënten.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Assen nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Schakel onze experts vandaag nog in

Bent u in conflict met uw werkgever of dreigt ontslag? Schakel dan onze arbeidsjuristen in Assen in. Heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Laat deze dan gratis controleren op volledigheid en de juiste opzegtermijn, zodat u directe aansluiting op de WW-uitkering heeft. U bereikt ons op 085 – 0470855 zodat we u direct van gratis advies kunnen voorzien of een afspraak in kunnen boeken op kantoor.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Assen

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist in Assen mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig