Arbeidsjurist Assen

De arbeidsjurist in Assen voor ontslagkwesties en arbeidsrechtsituaties

De arbeidsjuristen in Assen staan klaar om aan de slag te gaan met uw vragen of problemen rond het arbeidsrecht in Assen en kijken direct naar uw vaststellingsovereenkomst wanneer uw ontslag op uw bureau beland is. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag aan de slag voor u om het onderste uit de kan te halen. Ook wanneer procederen onvermijdelijk is. Het eerste adviesgesprek met onze arbeidsrechtjurist in Assen is altijd gratis en vrijblijvend zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn voordat u een keuze maakt.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Assen?

Onze arbeidsjuristen in Assen zijn dé juristen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht voor werknemers in Assen en omgeving. Hun jarenlange ervaring en daadkrachtige aanpak zorgen ervoor dat uw belangen altijd behartigd worden met de kortst mogelijke looptijd. We beginnen altijd met een gratis gesprek of het kosteloos controleren van uw vaststellingsovereenkomst zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Aangezien we de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever verhalen, betaalt u alleen een kleine eigen bijdrage. Zo blijft onze dienstverlening op het gebied van arbeidsrecht in Assen betaalbaar voor al onze cliënten.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Assen nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Schakel onze experts vandaag nog in

Bent u in conflict met uw werkgever of dreigt ontslag? Schakel dan onze arbeidsjuristen in Assen in. Heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Laat deze dan gratis controleren op volledigheid en de juiste opzegtermijn, zodat u directe aansluiting op de WW-uitkering heeft. U bereikt ons op 085 – 0470855 zodat we u direct van gratis advies kunnen voorzien of een afspraak in kunnen boeken op kantoor.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig