Arbeidsjurist Breda

De arbeidsjurist in Breda voor arbeidsrecht en ontslagzaken

Ontslagjuristen Nederland Breda is onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. U kunt onze arbeidsrechtjurist inschakelen in heel de regio Breda-Tilburg. Onze arbeidsjuristen staan klaar om aan de slag te gaan met dreigend ontslag en andere zaken die arbeidsrecht betreffen. Zo kunt u direct de vaststellingsovereenkomst opsturen die u ontvangen heeft, zodat wij deze kunnen controleren voor u. Het controleren van de VSO door de arbeidsjurist in Breda is gratis, net als het eerste advies dat hieruit voortkomt. U kunt ons direct bereiken op 085 – 0470855 voor het eerste advies of het maken van een afspraak voor een bezoek op kantoor.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Breda?

U kunt erop rekenen dat wij op een professionele en gedreven wijze aan de slag gaan met uw situatie. Daarbij is het eerste advies altijd gratis en vrijblijvend. Gaat u met ons in zee, dan proberen we de kosten altijd op de werkgever te verhalen, bijvoorbeeld door dit op te nemen in de vaststellingsovereenkomst. U betaalt in deze gevallen niks of slechts een lage eigen bijdrage. U weet van tevoren altijd wat u kiest. Onze arbeidsjurist vertelt u graag over de mogelijkheden tijdens het eerste gesprek.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Breda of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

 • Arbeidsrecht, inclusief ontslagrecht Sociaal Zekerheidsrecht, inclusief WW
 • Vaststellingsovereenkomst controleren
 • Onderhandelen over een betere ontslagregeling
 • Verweer voeren bij UWV
 • Als gemachtigde optreden in een kantonrechters-procedure

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

”Ik ben zeer te spreken over de expertise, snelle service, daadkracht en communicatie vanuit uw kant. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de manier van afhandelen en het behaalde (en ik denk ook maximale) resultaat 🙂

Verder heb ik eigenlijk geen verbeterpunten, ik heb de gehele samenwerking als heel prettig ervaren!
Dus nogmaals bedankt voor alles.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Breda

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjuristen in Breda kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig