Arbeidsjurist Breda

De arbeidsjurist in Breda voor arbeidsrecht en ontslagzaken

Ontslagjuristen Nederland Breda is onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. U kunt onze arbeidsrechtjurist inschakelen in heel de regio Breda-Tilburg. Onze arbeidsjuristen staan klaar om aan de slag te gaan met dreigend ontslag en andere zaken die arbeidsrecht betreffen. Zo kunt u direct de vaststellingsovereenkomst opsturen die u ontvangen heeft, zodat wij deze kunnen controleren voor u. Het controleren van de VSO door de arbeidsjurist in Breda is gratis, net als het eerste advies dat hieruit voortkomt. U kunt ons direct bereiken op 085 – 0470855 voor het eerste advies of het maken van een afspraak voor een bezoek op kantoor.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Breda?

U kunt erop rekenen dat wij op een professionele en gedreven wijze aan de slag gaan met uw situatie. Daarbij is het eerste advies altijd gratis en vrijblijvend. Gaat u met ons in zee, dan proberen we de kosten altijd op de werkgever te verhalen, bijvoorbeeld door dit op te nemen in de vaststellingsovereenkomst. U betaalt in deze gevallen niks of slechts een lage eigen bijdrage. U weet van tevoren altijd wat u kiest. Onze arbeidsjurist vertelt u graag over de mogelijkheden tijdens het eerste gesprek.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Breda of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

 • Arbeidsrecht, inclusief ontslagrecht Sociaal Zekerheidsrecht, inclusief WW
 • Vaststellingsovereenkomst controleren
 • Onderhandelen over een betere ontslagregeling
 • Verweer voeren bij UWV
 • Als gemachtigde optreden in een kantonrechters-procedure

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

”Ik ben zeer te spreken over de expertise, snelle service, daadkracht en communicatie vanuit uw kant. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de manier van afhandelen en het behaalde (en ik denk ook maximale) resultaat 🙂

Verder heb ik eigenlijk geen verbeterpunten, ik heb de gehele samenwerking als heel prettig ervaren!
Dus nogmaals bedankt voor alles.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Breda

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist in Breda voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist in Breda wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij kunnen u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Oftewel, wij adviseren u van A tot Z. Ons eerste advies is altijd gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Breda ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Waar kan een arbeidsjurist in Breda voor mij over onderhandelen in een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjurist in Breda kan over álles onderhandelen. Het loont ook om te onderhandelen, in 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterd voorstel. De werkgever doet u nooit direct een eindvoorstel, de werkgever verwacht dus ook een tegenvoorstel. Het gaat over het veilig stellen van uw WW-uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding, krijgt u uw vakantiedagen uitgekeerd, wordt u vrijgesteld van werk met behoud van salaris, krijgt u een budget voor scholing/outplacement en wat nog meer. Alle artikelen zijn belangrijk! U moet niet onderschatten wat de financiële of juridische gevolgen kunnen zijn van een fout in de vaststellingsovereenkomst.

Zijn er kosten verbonden voor advies over een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist?

Nee, u betaalt geen kosten aan ons kantoor voor het laten controleren van een vaststellingsovereenkomst. Als u de vaststellingsovereenkomst naar ons heeft toegestuurd, dan belt onze arbeidsjurist in Breda binnen 1 uur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin we uw situatie en vaststellingsovereenkomst met u doornemen. Wij nemen de tijd voor dit gesprek, zodat u uw volledige verhaal kan vertellen. Op die manier kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke inschatting maken van uw situatie en uw positie om te onderhandelen voor betere voorwaarden. Als wij vervolgens voor u gaan onderhandelen voor betere voorwaarden, dan kunnen wij dat in 95% van de gevallen ook kosteloos aanbieden.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig