Arbeidsjurist Leeuwarden

De arbeidsjurist in Leeuwarden helpt u tijdens uw ontslag

Dreigt ontslag en is uw werkgever aan het werk met de vaststellingsovereenkomst? Schakel dan vandaag alvast de arbeidsjuristen in Leeuwarden in. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en zetten hun ervaring en expertise graag in om het maximale uit uw ontslag te halen. Onze experts op het gebied van arbeids- en ontslagrecht helpen alle medewerkers in Leeuwarden en omstreken. Het eerste advies is altijd gratis en vrijblijvend, zodat u altijd weet wat de mogelijkheden zijn voordat u met ons aan de slag gaat. U bereikt ons eenvoudig op 085 – 0470855.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Leeuwarden?

Onze arbeidsrecht juristen in Leeuwarden zijn experts op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Zij kunnen u helpen wanneer u overhoop ligt met uw werkgever of wanneer de werkgever niet aan zijn verplichtingen voldoet. Onze arbeidsjuristen zijn uiteraard ook de personen die u helpen wanneer ontslag dreigt en de vaststellingsovereenkomst opgesteld of aangepast moet worden. De gemotiveerde en professionele aanpak zorgt ervoor dat onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht altijd het onderste uit de kan kunnen halen voor onze cliënten. Aangezien we de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever verhalen, blijven de kosten voor onze cliënten in de meeste gevallen bijzonder laag. Op die manier is onze dienstverlening betaalbaar voor alle werknemers.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Leeuwarden of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel ons vandaag nog in

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen en moet deze gecontroleerd worden? Of moet er onderhandeld worden over de VSO en kan dit uitlopen op procederen? Schakel ons dan vandaag nog in. Onze arbeidsjuristen in Leeuwarden helpen u graag verder op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Bel ons vandaag nog op 085 – 0470855 voor telefonisch advies of het maken van een afspraak. Het eerste advies – en de controle van de VSO – is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Leeuwarden

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist in Leeuwarden mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig