Arbeidsjurist Leeuwarden

De arbeidsjurist in Leeuwarden helpt u tijdens uw ontslag

Dreigt ontslag en is uw werkgever aan het werk met de vaststellingsovereenkomst? Schakel dan vandaag alvast de arbeidsjuristen in Leeuwarden in. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en zetten hun ervaring en expertise graag in om het maximale uit uw ontslag te halen. Onze experts op het gebied van arbeids- en ontslagrecht helpen alle medewerkers in Leeuwarden en omstreken. Het eerste advies is altijd gratis en vrijblijvend, zodat u altijd weet wat de mogelijkheden zijn voordat u met ons aan de slag gaat. U bereikt ons eenvoudig op 085 – 0470855.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Leeuwarden?

Onze arbeidsrecht juristen in Leeuwarden zijn experts op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Zij kunnen u helpen wanneer u overhoop ligt met uw werkgever of wanneer de werkgever niet aan zijn verplichtingen voldoet. Onze arbeidsjuristen zijn uiteraard ook de personen die u helpen wanneer ontslag dreigt en de vaststellingsovereenkomst opgesteld of aangepast moet worden. De gemotiveerde en professionele aanpak zorgt ervoor dat onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht altijd het onderste uit de kan kunnen halen voor onze cliënten. Aangezien we de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever verhalen, blijven de kosten voor onze cliënten in de meeste gevallen bijzonder laag. Op die manier is onze dienstverlening betaalbaar voor alle werknemers.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Leeuwarden of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel ons vandaag nog in

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen en moet deze gecontroleerd worden? Of moet er onderhandeld worden over de VSO en kan dit uitlopen op procederen? Schakel ons dan vandaag nog in. Onze arbeidsjuristen in Leeuwarden helpen u graag verder op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Bel ons vandaag nog op 085 – 0470855 voor telefonisch advies of het maken van een afspraak. Het eerste advies – en de controle van de VSO – is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig