Arbeidsjurist Tilburg

De arbeidsjurist in Tilburg voor uw arbeidsrechtkwesties en ontslag

Onze arbeidsjuristen in Tilburg helpen u bij kwesties gerelateerd aan het arbeidsrecht en wanneer ontslag dreigt of u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen heeft. De gedreven en professionele arbeidsrechtjuristen in Tilburg en omstreken gaan graag aan de slag om het maximale uit uw situatie te halen. Bijvoorbeeld door de vaststellingsovereenkomst WW-veilig te maken, of door bijvoorbeeld de onderhandelingen in te stappen met uw werkgever over de ontslagvergoeding. Het eerste advies van onze arbeidsrechtjurist in Tilburg is altijd gratis en vrijblijvend, zodat u van tevoren altijd exact weet waar u aan toe bent voordat u besluit met ons in zee te gaan. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Tilburg?

Onze arbeidsjuristen in Tilburg zijn experts op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Zij staan klaar om uw belangen te behartigen bij de onderhandelingen en het opstellen van de definitieve vaststellingsovereenkomst zodat u het maximale uit de situatie kunt halen. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek dat volledig gratis is. Aangezien we de juridische kosten altijd op de werkgever verhalen wanneer dit mogelijk is, betaalt u alleen een kleine eigen bijdrage of soms zelfs helemaal niks. Daarmee blijft onze dienstverlening op het gebied van arbeidsrecht in Tilburg en omstreken betaalbaar voor onze cliënten.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Tilburg? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel onze experts op het gebied van arbeidsrecht in Tilburg vandaag nog in

Dreigt ontslag of heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Of ligt u in conflict met uw baas en heeft u juridische hulp nodig? Schakel dan onze arbeidsjuristen in Tilburg in, zodat we direct voor u aan de slag kunnen. Onze gedreven en professionele aanpak zorgt ervoor dat we altijd het maximale voor onze cliënten weten te bereiken. Bel ons vandaag nog op 085 – 0470855 voor een gratis advies op maat of om een afspraak bij ons op kantoor te maken met onze arbeidsrechtjurist in Tilburg.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Tilburg

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist in Tilburg voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist in Tilburg wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. De arbeidsjurist kan u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Wij adviseren u van A tot Z. Het eerste advies van een arbeidsjurist is gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Tilburg ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Is het mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist?

Het is zeker mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist. In het ontslagrecht merken wij dat het vaak urgent is en het snel opgepakt moet worden. Om die reden loopt de communicatie voornamelijk via de telefoon en mail, omdat daarmee uw ontslagsituatie snel voor u kan worden geregeld. Mocht u een afspraak op kantoor alsnog prettiger vinden, dan is dat zeker mogelijk en bent u van harte welkom.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist in Tilburg?

Een arbeidsjurist in Tilburg helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig