U bent hier:

Arbeidsjurist Amersfoort

Arbeidsjuristen in Amersfoort staan klaar voor uw arbeidsrecht 

Wilt u een arbeidsjurist in Amersfoort inschakelen? Onze arbeidsjuristen zitten klaar om u te helpen met alle kwesties die gerelateerd zijn aan arbeidsrecht of een ontslag. U kunt direct bellen naar 085 - 0470855 om een afspraak te maken of telefonisch advies te verkrijgen. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis, zodat u direct weet wat de mogelijkheden zijn.

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Amersfoort?

Het eerste advies van Ontslagjuristen Nederland is altijd gratis. Onze arbeidsjurist in Amersfoort bekijkt wat de mogelijkheden zijn of controleert uw vaststellingsovereenkomst, zodat u zeker weet dat deze juridisch in orde is en u het maximale uit uw ontslag kunt halen. Gaat u met ons in zee na het adviesgesprek, dan proberen wij de kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, die vaak een potje heeft voor juridische kosten. De transparante en doortastende werkwijze van onze arbeidsjuristen in Amersfoort zorgt voor een optimaal resultaat voor onze cliënten. Wij vertellen u hier graag meer over.

Over Ontslagjuristen Nederland

Onze arbeidsjuristen beschikken over een gedegen opleiding. Inmiddels hebben onze juristen meerdere jaren werkervaring en brengen onze frisse drive, kennis van zaken en daadkrachtige aanpak exact wat onze cliënten nodig hebben. De persoonlijke aandacht voor de werknemer en de doortastende aanpak richting de werkgever maken van Ontslagjuristen Nederland de perfecte arbeidsjurist in Amersfoort voor alle kwesties rond ontslag of arbeidsrecht. 

Onze specialisaties:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

"In een lastige situatie met mijn werkgever ben ik door Ontslagjuristen Nederland goed geholpen met de onderhandelingen over mijn transitievergoeding. Ik had goed en snel antwoord op mijn vragen en er werd zeer snel gehandeld. Ik kan iedereen Ontslagjuristen Nederland aanbevelen die in een moeilijk pakket zit met zijn of haar werkgever."