Arbeidsjurist Amersfoort

Arbeidsjuristen in Amersfoort staan klaar voor uw arbeidsrecht

Wilt u een arbeidsjurist in Amersfoort inschakelen? Onze arbeidsjuristen zitten klaar om u te helpen met alle kwesties die gerelateerd zijn aan arbeidsrecht of een ontslag. U kunt direct bellen naar 085 – 0470855 om een afspraak te maken of telefonisch advies te verkrijgen. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis, zodat u direct weet wat de mogelijkheden zijn.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Amersfoort?

Het eerste advies van Ontslagjuristen Nederland is altijd gratis. Onze arbeidsjurist in Amersfoort bekijkt wat de mogelijkheden zijn of controleert uw vaststellingsovereenkomst, zodat u zeker weet dat deze juridisch in orde is en u het maximale uit uw ontslag kunt halen. Gaat u met ons in zee na het adviesgesprek, dan proberen wij de kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, die vaak een potje heeft voor juridische kosten. De transparante en doortastende werkwijze van onze arbeidsjuristen in Amersfoort zorgt voor een optimaal resultaat voor onze cliënten. Wij vertellen u hier graag meer over.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Amersfoort nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Over Ontslagjuristen Nederland

Onze arbeidsjuristen beschikken over een gedegen opleiding. Inmiddels hebben onze juristen meerdere jaren werkervaring en brengen onze frisse drive, kennis van zaken en daadkrachtige aanpak exact wat onze cliënten nodig hebben. De persoonlijke aandacht voor de werknemer en de doortastende aanpak richting de werkgever maken van Ontslagjuristen Nederland de perfecte arbeidsjurist in Amersfoort voor alle kwesties rond ontslag of arbeidsrecht.

Onze specialisaties:

Als arbeidsjurist in Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“In een lastige situatie met mijn werkgever ben ik door Ontslagjuristen Nederland goed geholpen met de onderhandelingen over mijn transitievergoeding. Ik had goed en snel antwoord op mijn vragen en er werd zeer snel gehandeld. Ik kan iedereen Ontslagjuristen Nederland aanbevelen die in een moeilijk pakket zit met zijn of haar werkgever.”

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Amersfoort

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist in Amersfoort voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist in Amersfoort wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij kunnen u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Een arbeidsjurist in Amersfoort kan u van A tot Z adviseren. Ons eerste advies is gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Amersfoort ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Kan een arbeidsjurist voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Amersfoort kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Amersfoort zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist in Amersfoort?

Een arbeidsjurist in Amersfoort helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig