Arbeidsjurist Amersfoort

Arbeidsjuristen in Amersfoort staan klaar voor uw arbeidsrecht

Wilt u een arbeidsjurist in Amersfoort inschakelen? Onze arbeidsjuristen zitten klaar om u te helpen met alle kwesties die gerelateerd zijn aan arbeidsrecht of een ontslag. U kunt direct bellen naar 085 – 0470855 om een afspraak te maken of telefonisch advies te verkrijgen. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis, zodat u direct weet wat de mogelijkheden zijn.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Amersfoort?

Het eerste advies van Ontslagjuristen Nederland is altijd gratis. Onze arbeidsjurist in Amersfoort bekijkt wat de mogelijkheden zijn of controleert uw vaststellingsovereenkomst, zodat u zeker weet dat deze juridisch in orde is en u het maximale uit uw ontslag kunt halen. Gaat u met ons in zee na het adviesgesprek, dan proberen wij de kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, die vaak een potje heeft voor juridische kosten. De transparante en doortastende werkwijze van onze arbeidsjuristen in Amersfoort zorgt voor een optimaal resultaat voor onze cliënten. Wij vertellen u hier graag meer over.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Amersfoort nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Over Ontslagjuristen Nederland

Onze arbeidsjuristen beschikken over een gedegen opleiding. Inmiddels hebben onze juristen meerdere jaren werkervaring en brengen onze frisse drive, kennis van zaken en daadkrachtige aanpak exact wat onze cliënten nodig hebben. De persoonlijke aandacht voor de werknemer en de doortastende aanpak richting de werkgever maken van Ontslagjuristen Nederland de perfecte arbeidsjurist in Amersfoort voor alle kwesties rond ontslag of arbeidsrecht.

Onze specialisaties:

Als arbeidsjurist in Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“In een lastige situatie met mijn werkgever ben ik door Ontslagjuristen Nederland goed geholpen met de onderhandelingen over mijn transitievergoeding. Ik had goed en snel antwoord op mijn vragen en er werd zeer snel gehandeld. Ik kan iedereen Ontslagjuristen Nederland aanbevelen die in een moeilijk pakket zit met zijn of haar werkgever.”

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Amersfoort

Is de controle door een arbeidsjurist van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Kunnen jullie voor mij onderhandelen?

Ja wij helpen u hier graag mee. Ons dagelijks werk is onderhandelen over voorwaarden in vaststellingsovereenkomsten. Wij kunnen daarom een zéér nauwkeurige inschatting maken van uw positie en het beste resultaat voor u boeken. Een vaststellingsovereenkomst is een zakelijk document over uw vertrek, probeer daar ook op die manier naar te kijken. Het moet voor u netjes afgerond worden. Naast betere financiële voorwaarden zorgen wij ook voor een juridisch juist document en stellen wij uw WW uitkering veilig. In een eerste gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij uw onderhandelingspositie bespreken.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig