Arbeidsjurist Amsterdam

Arbeidsjuristen in Amsterdam staan voor u klaar

Heeft u een ervaren arbeidsjurist in Amsterdam nodig? Onze arbeidsjuristen in Amsterdam staan klaar om u te helpen bij vraagstukken rond arbeidsrecht en ontslag. U kunt onze arbeidsrecht juristen in Amsterdam direct telefonisch bereiken op 085 – 0470855 voor gratis advies of voor het maken van een afspraak.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Amsterdam?

Het eerste advies van onze arbeidsjurist in Amsterdam is altijd volledig vrijblijvend en gratis. Ongeacht of dit via telefoon gebeurt of op kantoor. Onze arbeidsjurist bekijkt de mogelijkheden in uw situatie en geeft direct advies. Kiest u ervoor om met ons in zee te gaan, dan proberen we de kosten altijd zoveel mogelijk te verhalen op de werkgever, die vaak een potje heeft voor juridische kosten. Dit resulteert in uitsluitend een lage eigen bijdrage. Uiteraard is de prijs en werkwijze afhankelijk van uw specifieke situatie.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Specialisaties van de arbeidsjurist in Amsterdam

Als arbeidsjurist in Amsterdam, zijn wij gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

 • Ontslagzaken
 • Arbeidsongeschiktheid en re-integratie bij ziekte
 • Schadevergoedingen in het arbeidsrecht
 • Onderhandelen beëindigingsovereenkomst
 • Transitievergoeding en ontslagvergoeding
 • Procederen kantonrechter
 • WW en WGA-uitkering
 • Verweer voeren tegen ontslag bij UWV

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Zeer professionele juridische bijstand op gebied van arbeidsrecht. Ik kan de jurist van Ontslagjuristen Nederland ten zeerste aanraden. No-nonsense en altijd direct bereikbaar.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Amsterdam

Waarom is het verstandig een vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist in Amsterdam?

Het is verstandig een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Amsterdam te laten controleren, omdat wij de vaststellingsovereenkomst van A tot Z doornemen en u kunnen vertellen of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en welke punten nog meer aangepast, verwijderd of toegevoegd moeten worden. Het is dus heel verstandig de overeenkomst te laten controleren, omdat u dan pas zeker weet dat wat u tekent juist is. Door het laten controleren van de vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Amsterdam wordt u achteraf niet geconfronteerd met vervelende verrassingen. Een fout in de vaststellingsovereenkomst kan grote financiële gevolgen opleveren.

Kan een arbeidsjurist voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Amsterdam kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Amsterdam zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is het mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist in Amsterdam?

Het is zeker mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist in Amsterdam. In het ontslagrecht merken wij dat het vaak urgent is en het snel opgepakt moet worden. Om die reden loopt de communicatie voornamelijk via de telefoon en mail, omdat daarmee uw ontslagsituatie snel voor u kan worden geregeld. Mocht u een afspraak op kantoor alsnog prettiger vinden, dan is dat zeker mogelijk en bent u van harte welkom.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig