Arbeidsjurist Amsterdam

Arbeidsjuristen in Amsterdam staan voor u klaar

Heeft u een ervaren arbeidsjurist in Amsterdam nodig? Onze arbeidsjuristen in Amsterdam staan klaar om u te helpen bij vraagstukken rond arbeidsrecht en ontslag. U kunt onze arbeidsrecht juristen in Amsterdam direct telefonisch bereiken op 085 – 0470855 voor gratis advies of voor het maken van een afspraak.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Amsterdam?

Het eerste advies van onze arbeidsjurist in Amsterdam is altijd volledig vrijblijvend en gratis. Ongeacht of dit via telefoon gebeurt of op kantoor. Onze arbeidsjurist bekijkt de mogelijkheden in uw situatie en geeft direct advies. Kiest u ervoor om met ons in zee te gaan, dan proberen we de kosten altijd zoveel mogelijk te verhalen op de werkgever, die vaak een potje heeft voor juridische kosten. Dit resulteert in uitsluitend een lage eigen bijdrage. Uiteraard is de prijs en werkwijze afhankelijk van uw specifieke situatie.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Specialisaties van de arbeidsjurist in Amsterdam

Als arbeidsjurist in Amsterdam, zijn wij gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

 • Ontslagzaken
 • Arbeidsongeschiktheid en re-integratie bij ziekte
 • Schadevergoedingen in het arbeidsrecht
 • Onderhandelen beëindigingsovereenkomst
 • Transitievergoeding en ontslagvergoeding
 • Procederen kantonrechter
 • WW en WGA-uitkering
 • Verweer voeren tegen ontslag bij UWV

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Zeer professionele juridische bijstand op gebied van arbeidsrecht. Ik kan de jurist van Ontslagjuristen Nederland ten zeerste aanraden. No-nonsense en altijd direct bereikbaar.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Amsterdam

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig