Arbeidsjurist Den Bosch

De arbeidsjurist in Den Bosch voor arbeidsrecht en ontslagrecht

Dreigt ontslag of heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Schakel dan onze arbeidsjuristen in Den Bosch in. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag op een betrokken en professionele manier aan de slag om het maximale voor uw situatie te bereiken. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en gratis, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn voordat u met ons in zee gaat.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Den Bosch?

Onze arbeidsrecht juristen in Den Bosch staan klaar om zich over uw situatie te buigen. Situaties met betrekking tot arbeidsrecht bijvoorbeeld, maar ook het controleren van vaststellingsovereenkomsten of onderhandelen over de inhoud van de VSO. We beginnen altijd met een adviesgesprek. Hierin leggen onze juristen uit wat de mogelijkheden in uw situatie zijn en wat de geschatte kosten zijn. De kosten vallen overigens vaak bijzonder laag uit, omdat we de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever verhalen. U betaalt in dat geval niks of alleen een vaste eigen bijdrage, waardoor onze dienstverlening betaalbaar is voor iedereen.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Den Bosch of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel onze arbeidsjuristen in Den Bosch vandaag nog in

Zit u in een situatie waarin arbeidsjuristen wenselijk zijn of dreigt ontslag met een vaststellingsovereenkomst die gecontroleerd moet worden? Schakel onze experts op tijd in, zodat de kosten laag blijven en alle mogelijkheden open liggen wanneer onze arbeidsjuristen in Den Bosch voor u aan de slag gaan. Bel ons vandaag nog op 085 0470855 voor telefonisch advies of het maken van een afspraak op locatie. Het eerste gesprek is altijd gratis en volledig vrijblijvend voor alle werknemers in Den Bosch en omgeving.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Den Bosch

Waarom is het verstandig een vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist in Den Bosch?

Het is verstandig een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Den Bosch te laten controleren, omdat wij de vaststellingsovereenkomst van A tot Z doornemen en u kunnen vertellen of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en welke punten nog meer aangepast, verwijderd of toegevoegd moeten worden. Het is dus heel verstandig de overeenkomst te laten controleren, omdat u dan pas zeker weet dat wat u tekent juist is. Door het laten controleren van de vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Den Bosch wordt u achteraf niet geconfronteerd met vervelende verrassingen. Een fout in de vaststellingsovereenkomst kan grote financiële gevolgen opleveren.

Kan een arbeidsjurist in Den Bosch voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Den Bosch kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Den Bosch zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Zijn er kosten verbonden voor advies over een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist?

Nee, u betaalt geen kosten aan ons kantoor voor het laten controleren van een vaststellingsovereenkomst. Als u de vaststellingsovereenkomst naar ons heeft toegestuurd, dan belt onze arbeidsjurist in Den Bosch binnen 1 uur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin we uw situatie en vaststellingsovereenkomst met u doornemen. Wij nemen de tijd voor dit gesprek, zodat u uw volledige verhaal kan vertellen. Op die manier kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke inschatting maken van uw situatie en uw positie om te onderhandelen voor betere voorwaarden. Als wij vervolgens voor u gaan onderhandelen voor betere voorwaarden, dan kunnen wij dat in 95% van de gevallen ook kosteloos aanbieden.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig