Arbeidsjurist Den Bosch

De arbeidsjurist in Den Bosch voor arbeidsrecht en ontslagrecht

Dreigt ontslag of heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Schakel dan onze arbeidsjuristen in Den Bosch in. Zij zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland en gaan graag op een betrokken en professionele manier aan de slag om het maximale voor uw situatie te bereiken. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en gratis, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn voordat u met ons in zee gaat.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Den Bosch?

Onze arbeidsrecht juristen in Den Bosch staan klaar om zich over uw situatie te buigen. Situaties met betrekking tot arbeidsrecht bijvoorbeeld, maar ook het controleren van vaststellingsovereenkomsten of onderhandelen over de inhoud van de VSO. We beginnen altijd met een adviesgesprek. Hierin leggen onze juristen uit wat de mogelijkheden in uw situatie zijn en wat de geschatte kosten zijn. De kosten vallen overigens vaak bijzonder laag uit, omdat we de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever verhalen. U betaalt in dat geval niks of alleen een vaste eigen bijdrage, waardoor onze dienstverlening betaalbaar is voor iedereen.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Den Bosch of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel onze arbeidsjuristen in Den Bosch vandaag nog in

Zit u in een situatie waarin arbeidsjuristen wenselijk zijn of dreigt ontslag met een vaststellingsovereenkomst die gecontroleerd moet worden? Schakel onze experts op tijd in, zodat de kosten laag blijven en alle mogelijkheden openliggen wanneer onze arbeidsjuristen in Den Bosch voor u aan de slag gaan. Bel ons vandaag nog op 085 0470855 voor telefonisch advies of het maken van een afspraak op locatie. Het eerste gesprek is altijd gratis en volledig vrijblijvend voor alle werknemers in Den Bosch en omgeving.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig