Arbeidsjurist Haarlem

De arbeidsjurist in Haarlem behartigt uw belangen

Heeft u een arbeidsjurist in Haarlem en omstreken nodig? Dan bent u bij Ontslagjuristen Nederland aan het juiste adres. Onze gedreven en professionele arbeidsrechtjuristen in Haarlem staan voor u klaar wanneer een conflict heeft met uw werkgever of wanneer ontslag dreigt. Heeft u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen? Dan controleren we deze gratis voor u. Het eerste adviesgesprek met onze arbeidsjurist in Haarlem is altijd gratis, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten voordat u met ons in zee gaat.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Haarlem?

Onze arbeidsjuristen in Haarlem staan voor u klaar wanneer u een expert nodig heeft op het gebied van arbeidsrecht of ontslagrecht. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek zodat onze experts u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Dit gesprek is volledig vrijblijvend. Kiest u ervoor om vervolgens met onze arbeidsjuristen in zee te gaan, dan proberen onze experts op het gebied van arbeidsrecht in Haarlem de juridische kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, die hier meestal een potje voor heeft. Dit nemen we mee in de onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst, zodat u alleen een lage eigen bijdrage betaalt. Op die manier houden we de kosten altijd laag voor onze cliënten.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Haarlem of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel ons vandaag nog in

Onze arbeidsrechtjuristen in Haarlem gaan graag aan de slag met uw ontslagdossier of de onderhandelingen met uw werkgever om zo het onderste uit de kan te halen voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 085 – 0470855 zodat we u direct gratis van advies kunnen voorzien.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Haarlem

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig