Arbeidsjurist Haarlem

De arbeidsjurist in Haarlem behartigt uw belangen

Heeft u een arbeidsjurist in Haarlem en omstreken nodig? Dan bent u bij Ontslagjuristen Nederland aan het juiste adres. Onze gedreven en professionele arbeidsrechtjuristen in Haarlem staan voor u klaar wanneer een conflict heeft met uw werkgever of wanneer ontslag dreigt. Heeft u al een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen? Dan controleren we deze gratis voor u. Het eerste adviesgesprek met onze arbeidsjurist in Haarlem is altijd gratis, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten voordat u met ons in zee gaat.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van de arbeidsjurist in Haarlem?

Onze arbeidsjuristen in Haarlem staan voor u klaar wanneer u een expert nodig heeft op het gebied van arbeidsrecht of ontslagrecht. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek zodat onze experts u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Dit gesprek is volledig vrijblijvend. Kiest u ervoor om vervolgens met onze arbeidsjuristen in zee te gaan, dan proberen onze experts op het gebied van arbeidsrecht in Haarlem de juridische kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, die hier meestal een potje voor heeft. Dit nemen we mee in de onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst, zodat u alleen een lage eigen bijdrage betaalt. Op die manier houden we de kosten altijd laag voor onze cliënten.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Haarlem of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schakel ons vandaag nog in

Onze arbeidsrechtjuristen in Haarlem gaan graag aan de slag met uw ontslagdossier of de onderhandelingen met uw werkgever om zo het onderste uit de kan te halen voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 085 – 0470855 zodat we u direct gratis van advies kunnen voorzien.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Haarlem

Wat kan een arbeidsjurist in Haarlem voor mij doen bij een vaststellingsovereenkomst?

Een arbeidsjurist in Haarlem controleert voor u de volledige vaststellingsovereenkomst. Dit betekent dat u na een gratis en kosteloos adviesgesprek weet of u met de door u ontvangen vaststellingsovereenkomst een WW-uitkering kan aanvragen, of de ontslagvergoeding klopt en of er andere punten zijn die gewijzigd moeten worden. U krijgt van onze arbeidsjurist dus een compleet beeld van uw situatie en uw onderhandelingspositie.

Wat zijn de specialisaties van een arbeidsjurist in Haarlem?

Wij richten ons volledig op het ontslagrecht. Wanneer u een voorstel voor ontslag heeft ontvangen, dan mag u dit voorstel vrijblijvend naar ons mailen op info@ontslagjuristennederland.nl. Wij bellen u binnen 1 uur om u van gratis advies te voorzien. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het ontslagrecht hebben wij veel succes in het realiseren van betere voorwaarden in een vaststellingsovereenkomst en kunnen wij een zeer precieze inschatting maken van uw positie.

Is het mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist?

Het is zeker mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist. In het ontslagrecht merken wij dat het vaak urgent is en het snel opgepakt moet worden. Om die reden loopt de communicatie voornamelijk via de telefoon en mail, omdat daarmee uw ontslagsituatie snel voor u kan worden geregeld. Mocht u een afspraak op kantoor alsnog prettiger vinden, dan is dat zeker mogelijk en bent u van harte welkom.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig