Arbeidsjurist Leiden

Arbeidsjurist in Leiden voor ontslag en vaststellingsovereenkomsten

Onze arbeidsjuristen in Leiden zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. De specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Leiden en omstreken. Heeft u een geschil met uw werkgever of dreigt ontslag en kunt u een vaststellingsovereenkomst verwachten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, ongeacht of dit telefonisch of bij ons op kantoor is.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Leiden?

Onze arbeidsjuristen in Leiden staan klaar om u te helpen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Hierbij starten we altijd met een gratis en vrijblijvend gesprek, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten, of direct uw vaststellingsovereenkomst kunt laten controleren door onze arbeidsrecht advocaat in Leiden. Aangezien we de juridische kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever verhalen, betaalt u in de meeste gevallen niks of alleen een kleine, vaste bijdrage. Zo blijft onze dienstverlening betaalbaar voor alle werknemers.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Leiden? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel ons direct in

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht jurist in Leiden en omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij conflicten met uw werkgever en controleren gratis uw VSO, zodat u het maximale uit uw ontslag kunt halen, plus aansluiting op de WW-uitkering veilig kunt stellen. U bereikt ons gemakkelijk telefonisch op 085 – 0470855 voor telefonisch contact of het maken van een afspraak bij ons op kantoor.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig