Arbeidsjurist Leiden

Arbeidsjurist in Leiden voor ontslag en vaststellingsovereenkomsten

Onze arbeidsjuristen in Leiden zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. De specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Leiden en omstreken. Heeft u een geschil met uw werkgever of dreigt ontslag en kunt u een vaststellingsovereenkomst verwachten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, ongeacht of dit telefonisch of bij ons op kantoor is.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Leiden?

Onze arbeidsjuristen in Leiden staan klaar om u te helpen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Hierbij starten we altijd met een gratis en vrijblijvend gesprek, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten, of direct uw vaststellingsovereenkomst kunt laten controleren door onze arbeidsjurist in Leiden. Aangezien we de juridische kosten altijd zoveel mogelijk op de werkgever verhalen, betaalt u in de meeste gevallen niks of alleen een kleine, vaste bijdrage. Zo blijft onze dienstverlening betaalbaar voor alle werknemers.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Leiden? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel ons direct in

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht jurist in Leiden en omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij conflicten met uw werkgever en controleren gratis uw VSO, zodat u het maximale uit uw ontslag kunt halen, plus aansluiting op de WW-uitkering veilig kunt stellen. U bereikt ons gemakkelijk telefonisch op 085 – 0470855 voor telefonisch contact of het maken van een afspraak bij ons op kantoor.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Leiden

Wat kan een arbeidsjurist voor mij doen bij een vaststellingsovereenkomst?

Een arbeidsjurist in Leiden controleert voor u de volledige vaststellingsovereenkomst. Dit betekent dat u na een gratis en kosteloos adviesgesprek weet of u met de door u ontvangen vaststellingsovereenkomst een WW-uitkering kan aanvragen, of de ontslagvergoeding klopt en of er andere punten zijn die gewijzigd moeten worden. U krijgt van onze arbeidsjurist dus een compleet beeld van uw situatie en uw onderhandelingspositie.

Waar kan een arbeidsjurist in Leiden voor mij over onderhandelen in een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjurist in Leiden kan over álles onderhandelen. Het loont ook om te onderhandelen, in 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterd voorstel. De werkgever doet u nooit direct een eindvoorstel, de werkgever verwacht dus ook een tegenvoorstel. Het gaat over het veilig stellen van uw WW-uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding, krijgt u uw vakantiedagen uitgekeerd, wordt u vrijgesteld van werk met behoud van salaris, krijgt u een budget voor scholing/outplacement en wat nog meer. Alle artikelen zijn belangrijk! U moet niet onderschatten wat de financiële of juridische gevolgen kunnen zijn van een fout in de vaststellingsovereenkomst.

Zijn er kosten verbonden voor advies over een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Leiden?

Nee, u betaalt geen kosten aan ons kantoor voor het laten controleren van een vaststellingsovereenkomst. Als u de vaststellingsovereenkomst naar ons heeft toegestuurd, dan belt onze arbeidsjurist in Leiden binnen 1 uur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin we uw situatie en vaststellingsovereenkomst met u doornemen. Wij nemen de tijd voor dit gesprek, zodat u uw volledige verhaal kan vertellen. Op die manier kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke inschatting maken van uw situatie en uw positie om te onderhandelen voor betere voorwaarden. Als wij vervolgens voor u gaan onderhandelen voor betere voorwaarden, dan kunnen wij dat in 95% van de gevallen ook kosteloos aanbieden.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig