Arbeidsjurist Maastricht

De arbeidsjurist in Maastricht wanneer ontslag dreigt

De arbeidsjuristen in Maastricht zijn onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. Zij zijn elke dag aan het werk met arbeidsrecht in Maastricht voor werknemers in deze regio. Dreigt ontslag voor u, schakel dan de arbeidsjuristen in Maastricht in. Op die manier weet u zeker dat u de vaststellingsovereenkomst direct kunt laten controleren door experts. Moet er onderhandeld worden, dan gaat onze arbeidsrechtjurist in Maastricht graag voor u aan de slag. Bel vandaag nog naar 085 – 0470855 voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Maastricht?

Onze arbeidsjuristen gaan graag op een professionele en gedreven wijze aan de slag met uw situatie wanneer dit betrekking heeft op arbeidsrecht of ontslagrecht. Er wordt altijd begonnen met een gratis adviesgesprek, dat uiteraard niet-bindend is. De arbeidsjurist in Maastricht vertelt u wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Onze specialisten proberen de juridische kosten altijd op de werkgever te verhalen wanneer dit mogelijk is, zodat u alleen een vaste, lage eigen bijdrage betaalt of dat het zelfs gratis is als de werkgever de kosten wil vergoeden. Onze arbeidsjuristen in Maastricht vertellen u hier graag meer over tijdens het eerste gesprek.

Bent u op zoek naar een arbeidsjurist in Maastricht? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel onze experts op het gebied van arbeidsrecht in Maastricht vandaag nog in

Zit u in een situatie waar een expert op het gebied van arbeidsrecht uitkomst kan bieden of heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen die gecontroleerd moet worden of waarover u wilt onderhandelen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons eenvoudig via 085 – 0470855 voor telefonisch advies of het maken van een afspraak op locatie met een van onze arbeidsjuristen in Maastricht en omgeving.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Maastricht

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist in Maastricht voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist in Maastricht wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij kunnen u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Wij adviseren u van A tot Z. Het eerste advies van een arbeidsjurist is gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Maastricht ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Moet ik naar kantoor komen om met een arbeidsjurist te spreken?

Het is niet nodig om naar ons kantoor te komen, wij werken voornamelijk via de telefoon en de mail. De reden hiervoor is dat het ontslagrecht vaak urgent is en de kwestie dezelfde dag nog actie vereist. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom op ons kantoor als u het prettiger vindt eerst in persoon kennis te maken.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist Maastricht?

Een arbeidsjurist in Maastricht helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig