Arbeidsjurist Nijmegen

De arbeidsjurist in Nijmegen helpt u professioneel en daadkrachtig verder

Een ontslagsituatie of conflict met uw werkgever is nooit prettig. Daarom gaan onze arbeidsjuristen in Nijmegen graag voor u aan de slag om het maximale uit de situatie te halen. De experts op het gebied van arbeidsrecht in Nijmegen en omstreken werken op een professionele en gemotiveerde manier aan uw situatie, om zo het onderste uit de kan te halen voor u. Voordat we beginnen, bieden we u een gratis adviesgesprek aan zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. U bereikt ons gemakkelijk telefonisch op 085 – 0470855 voor advies of het maken van een afspraak bij ons op kantoor.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsrechtjurist in Nijmegen?

Ontslagjuristen Nederland werkt uitsluitend met ervaren specialisten op het gebied van ontslagrecht en arbeidsrecht. Dat betekent dat u altijd bij ons terecht kunt wanneer u een probleem heeft met uw werkgever of wanneer ontslag dreigt. We beginnen altijd met een gratis vrijblijvend adviesgesprek waarin onze arbeidsjurist in Nijmegen u vertelt wat de mogelijkheden zijn. We houden de kosten laag voor onze cliënten door de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, bijvoorbeeld door dit mee te nemen in de onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst. Onze ervaren en gedreven arbeidsjuristen in Nijmegen staan klaar om voor u aan de slag te gaan en het maximale uit de situatie te halen voor u.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Nijmegen? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in

Bent u in een conflict verwikkeld geraakt met uw werkgever of dreigt ontslag, schakel dan onze arbeidsrechtjuristen in Nijmegen in zodat we u direct kunnen adviseren en ondersteunen. Wij nemen de onderhandelingen graag van u over. Maar laten we eerst eens samen gratis en vrijblijvend naar uw situatie kijken om te zien wat er mogelijk is. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855 of via het contactformulier op de website.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Nijmegen

Wat kan een arbeidsjurist in Nijmegen voor mij doen bij een vaststellingsovereenkomst?

Een arbeidsjurist in Nijmegen controleert voor u de volledige vaststellingsovereenkomst. Dit betekent dat u na een gratis en kosteloos adviesgesprek weet of u met de door u ontvangen vaststellingsovereenkomst een WW-uitkering kan aanvragen, of de ontslagvergoeding klopt en of er andere punten zijn die gewijzigd moeten worden. U krijgt van onze arbeidsjurist dus een compleet beeld van uw situatie en uw onderhandelingspositie.

Kan een arbeidsjurist voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Nijmegen zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist Nijmegen?

Een arbeidsjurist in Nijmegen helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig