Arbeidsjurist Nijmegen

De arbeidsjurist in Nijmegen helpt u professioneel en daadkrachtig verder

Een ontslagsituatie of conflict met uw werkgever is nooit prettig. Daarom gaan onze arbeidsjuristen in Nijmegen graag voor u aan de slag om het maximale uit de situatie te halen. De experts op het gebied van arbeidsrecht in Nijmegen en omstreken werken op een professionele en gemotiveerde manier aan uw situatie, om zo het onderste uit de kan te halen voor u. Voordat we beginnen, bieden we u een gratis adviesgesprek aan zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. U bereikt ons gemakkelijk telefonisch op 085 – 0470855 voor advies of het maken van een afspraak bij ons op kantoor.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsrechtjurist in Nijmegen?

Ontslagjuristen Nederland werkt uitsluitend met ervaren specialisten op het gebied van ontslagrecht en arbeidsrecht. Dat betekent dat u altijd bij ons terecht kunt wanneer u een probleem heeft met uw werkgever of wanneer ontslag dreigt. We beginnen altijd met een gratis vrijblijvend adviesgesprek waarin onze arbeidsjurist in Nijmegen u vertelt wat de mogelijkheden zijn. We houden de kosten laag voor onze cliënten door de juridische kosten zoveel mogelijk op de werkgever te verhalen, bijvoorbeeld door dit mee te nemen in de onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst. Onze ervaren en gedreven arbeidsjuristen in Nijmegen staan klaar om voor u aan de slag te gaan en het maximale uit de situatie te halen voor u.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Nijmegen? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Schakel onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in

Bent u in een conflict verwikkeld geraakt met uw werkgever of dreigt ontslag, schakel dan onze arbeidsrechtjuristen in Nijmegen in zodat we u direct kunnen adviseren en ondersteunen. Wij nemen de onderhandelingen graag van u over. Maar laten we eerst eens samen gratis en vrijblijvend naar uw situatie kijken om te zien wat er mogelijk is. U bereikt ons gemakkelijk via 085 – 0470855 of via het contactformulier op de website.

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Nijmegen

Is de controle door een arbeidsjurist van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Kunnen jullie voor mij onderhandelen?

Ja wij helpen u hier graag mee. Ons dagelijks werk is onderhandelen over voorwaarden in vaststellingsovereenkomsten. Wij kunnen daarom een zéér nauwkeurige inschatting maken van uw positie en het beste resultaat voor u boeken. Een vaststellingsovereenkomst is een zakelijk document over uw vertrek, probeer daar ook op die manier naar te kijken. Het moet voor u netjes afgerond worden. Naast betere financiële voorwaarden zorgen wij ook voor een juridisch juist document en stellen wij uw WW uitkering veilig. In een eerste gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij uw onderhandelingspositie bespreken.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig