Arbeidsjurist Almere

De arbeidsjurist in Almere voor uw dreigend ontslag

Wenst u een arbeidsjurist in te schakelen? Onze arbeidsjurist in Almere staat klaar om direct aan de slag te gaan voor werknemers in Almere en omgeving die (dreigend) ontslag op bureau hebben liggen. U kunt ons direct bereiken op 085 – 0470855 voor een eerste gratis advies, volledig vrijblijvend uiteraard.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Almere?

Wij beginnen altijd met een eerste advies dat gratis en vrijblijvend is, zodat u altijd weet wat de mogelijkheden en mogelijke kosten zijn. De kosten blijven in de meeste gevallen zeer laag, omdat we de juridische kosten verhalen op de werkgever, dit is in veel gevallen mogelijk. Uw jurist probeert dit altijd op te laten nemen in de vaststellingsovereenkomst, zodat u alleen een lage eigen bijdrage betaalt. De prijs is uiteraard afhankelijk van uw situatie en de werkwijze die ingezet moet worden. Wij vertellen u graag meer over tijdens het eerste gesprek.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Almere nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

Als arbeidsjurist in Almere zijn wij gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Ik ben enorm tevreden over het resultaat dat ik met de jurist van Ontslagjuristen Nederland heb mogen bereiken. De communicatie was helder en de responsetijd kort. Een echte aanrader!”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Almere

Wat kan een arbeidsjurist in Almere voor mij doen bij een vaststellingsovereenkomst?

Een arbeidsjurist in Almere controleert voor u de volledige vaststellingsovereenkomst. Dit betekent dat u na een gratis en kosteloos adviesgesprek weet of u met de door u ontvangen vaststellingsovereenkomst een WW-uitkering kan aanvragen, of de ontslagvergoeding klopt en of er andere punten zijn die gewijzigd moeten worden. U krijgt van onze arbeidsjurist in Almere dus een compleet beeld van uw situatie en uw onderhandelingspositie.

Kan een arbeidsjurist in Almere voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Almere kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Almere zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist?

Een arbeidsjurist in Almere helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig