Arbeidsjurist Almere

De arbeidsjurist in Almere voor uw dreigend ontslag

Wenst u een arbeidsjurist in te schakelen? Onze arbeidsjurist in Almere staat klaar om direct aan de slag te gaan voor werknemers in Almere en omgeving die (dreigend) ontslag op bureau hebben liggen. U kunt ons direct bereiken op 085 – 0470855 voor een eerste gratis advies, volledig vrijblijvend uiteraard.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Almere?

Wij beginnen altijd met een eerste advies dat gratis en vrijblijvend is, zodat u altijd weet wat de mogelijkheden en mogelijke kosten zijn. De kosten blijven in de meeste gevallen zeer laag, omdat we de juridische kosten verhalen op de werkgever, dit is in veel gevallen mogelijk. Uw jurist probeert dit altijd op te laten nemen in de vaststellingsovereenkomst, zodat u alleen een lage eigen bijdrage betaalt. De prijs is uiteraard afhankelijk van uw situatie en de werkwijze die ingezet moet worden. Wij vertellen u graag meer over tijdens het eerste gesprek.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Almere nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

Als arbeidsjurist in Almere zijn wij gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Ik ben enorm tevreden over het resultaat dat ik met de jurist van Ontslagjuristen Nederland heb mogen bereiken. De communicatie was helder en de responsetijd kort. Een echte aanrader!”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Almere

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

Wij kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

Wat kost het om een arbeidsjurist in te schakelen?

Ons eerste advies is altijd gratis. Tijdens het eerste adviesgesprek weet u direct wat uw onderhandelingspositie is en wat u uit de vaststellingsovereenkomst zou kunnen halen aan voorwaarden. Ook als wij voor u vervolgens de bemiddeling oppakken is dat in 95% van de gevallen gratis voor u. In de meeste gevallen hebben werkgevers namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij uw werkgever. U weet vooraf altijd waar u aan toe bent, mocht u willen dat wij voor u de bemiddeling oppakken.

Kunnen jullie voor mij onderhandelen?

Ja wij helpen u hier graag mee. Ons dagelijks werk is onderhandelen over voorwaarden in vaststellingsovereenkomsten. Wij kunnen daarom een zéér nauwkeurige inschatting maken van uw positie en het beste resultaat voor u boeken. Een vaststellingsovereenkomst is een zakelijk document over uw vertrek, probeer daar ook op die manier naar te kijken. Het moet voor u netjes afgerond worden. Naast betere financiële voorwaarden zorgen wij ook voor een juridisch juist document en stellen wij uw WW uitkering veilig. In een eerste gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij uw onderhandelingspositie bespreken.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig