Arbeidsjurist Arnhem

Ontslagjuristen Nederland is gespecialiseerd in arbeidsrecht te Arnhem en omstreken. Onze specialisten op het gebied van ambtenarenrecht en arbeidsrecht helpen u met alle juridische kwesties, waaronder ontslagprocedures en vaststellingsovereenkomsten. Bel vandaag nog naar 085 047 0855 voor hulp van een arbeidsjurist in Arnhem. Controle van de VSO en het eerste advies zijn altijd gratis.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan de arbeidsjurist in Arnhem voor u betekenen?

Bij Ontslagjuristen Nederland zijn bekwame arbeidsjuristen actief. Het eerste gesprek is altijd gratis, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen. De scherpe tarieven maken veel mogelijk, zeker omdat we de juridische kosten altijd proberen te verhalen op de werkgever, zodat u in enkele gevallen hoogstens een kleine eigen bijdrage betaalt wanneer u de arbeidsjurist in Arnhem inschakelt om de onderhandelingen te voeren.

De resultaat gedreven en betrokken aanpak zorgt voor het optimale resultaat voor alle cliënten, zowel voor ambtenaren als werknemers. De pijlers in de aanpak van Ontslagjuristen Nederland zijn: optimaal resultaat, nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Arnhem nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

U kunt bij ons terecht voor de volgende specialisaties:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Ik wil de juristen bedanken voor de adviezen en verrichte werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden over jullie en uw dienstverlening en over de communicatie. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Alles verloopt prettig via telefoon en email. Snel antwoord op gestelde vragen. Duidelijk en ook belangrijk is dat het betaalbaar is. Ik heb goede adviezen gekregen en dat heeft mij zeer geholpen om de juiste keuzes te kunnen maken met betrekking tot ingewikkelde, persoonlijke en emotionele zaken wat betreft mijn werk.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Arnhem

U heeft een vaststellingsovereenkomst ontvangen, wat kan een arbeidsjurist in Arnhem voor u doen?

U bespreekt telefonisch met de arbeidsjurist in Arnhem wat er precies is voorgevallen op het werk en waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij kunnen u advies geven over uw onderhandelingspositie en of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en of er andere punten zijn die aangepast moeten worden. Wij adviseren u van A tot Z. Het eerste advies van ons is gratis en vrijblijvend. In 95% van de gevallen kan een arbeidsjurist in Arnhem ook de onderhandelingen gratis voor u oppakken.

Is de dienstverlening van een arbeidsjurist in een ontslagsituatie gratis?

Een arbeidsjurist in Arnhem helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Is het mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist in Arnhem?

Het is zeker mogelijk een afspraak te maken op kantoor met een arbeidsjurist in Arnhem. In het ontslagrecht merken wij dat het vaak urgent is en het snel opgepakt moet worden. Om die reden loopt de communicatie voornamelijk via de telefoon en mail, omdat daarmee uw ontslagsituatie snel voor u kan worden geregeld. Mocht u een afspraak op kantoor alsnog prettiger vinden, dan is dat zeker mogelijk en bent u van harte welkom.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig