Arbeidsjurist Arnhem

Ontslagjuristen Nederland is gespecialiseerd in arbeidsrecht te Arnhem en omstreken. Onze specialisten op het gebied van ambtenarenrecht en arbeidsrecht helpen u met alle juridische kwesties, waaronder ontslagprocedures en vaststellingsovereenkomsten. Bel vandaag nog naar 085 047 0855 voor hulp van een arbeidsjurist in Arnhem. Controle van de VSO en het eerste advies zijn altijd gratis.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan de arbeidsjurist in Arnhem voor u betekenen?

Bij Ontslagjuristen Nederland zijn bekwame juristen actief. Het eerste gesprek is altijd gratis, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen. De scherpe tarieven maken veel mogelijk, zeker omdat we de juridische kosten altijd proberen te verhalen op de werkgever, zodat u in enkele gevallen hoogstens een kleine eigen bijdrage betaalt wanneer u de arbeidsjurist in Arnhem inschakelt om de onderhandelingen te voeren.

De resultaat gedreven en betrokken aanpak zorgt voor het optimale resultaat voor alle cliënten, zowel voor ambtenaren als werknemers. De pijlers in de aanpak van Ontslagjuristen Nederland zijn: optimaal resultaat, nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Arnhem nodig? Bij Ontslagjuristen Nederland wordt u geholpen door een ervaren team van juristen. Al onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsjuristen kunnen u met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk helpen, precies zoals een arbeidsrecht advocaat ook kan. Bijkomend voordeel is dat een jurist vaak een lager uurtarief heeft dan een advocaat, terwijl uw belangen net zo goed worden verdedigd.

U kunt bij ons terecht voor de volgende specialisaties:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Ik wil de juristen bedanken voor de adviezen en verrichte werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden over jullie en uw dienstverlening en over de communicatie. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Alles verloopt prettig via telefoon en email. Snel antwoord op gestelde vragen. Duidelijk en ook belangrijk is dat het betaalbaar is. Ik heb goede adviezen gekregen en dat heeft mij zeer geholpen om de juiste keuzes te kunnen maken met betrekking tot ingewikkelde, persoonlijke en emotionele zaken wat betreft mijn werk.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig