Arbeidsjurist Hilversum

De arbeidsjurist in Hilversum voor uw ontslag en vaststellingsovereenkomst

Wenst u een ervaren arbeidsjurist in te schakelen? Onze arbeidsrechtjurist staat klaar om alle werknemers in Hilversum en ’t Gooi te helpen bij ontslagzaken en het controleren van vaststellingsovereenkomsten of het onderhandelen van de inhoud. U kunt onze arbeidsjurist in Hilversum direct bereiken op 085 – 0470855 voor advies of om een afspraak te maken.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Hilversum?

U kunt altijd rekenen op een eerste gratis advies dat volledig vrijblijvend is. Onze arbeidsjurist in Hilversum bekijkt uw situatie en vaststellingsovereenkomst wanneer u deze al ontvangen heeft. Aangezien we de kosten altijd zoveel mogelijk verhalen op de werkgever, die hier vaak een potje voor heeft, blijven de kosten beperkt voor u tot een vaste lage bijdrage of is het zelfs kosteloos. De prijs en werkwijze van onze arbeidsjurist in Hilversum is uiteraard afhankelijk van uw situatie. Wij vertellen u graag meer over de kosten voordat u met ons in zee gaat.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Hilversum of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Snel en professioneel geholpen door de jurist, er wordt op zoek gegaan naar een realistische oplossing en gehandeld met de klant in gedachten. Er worden geen loze beloftes gedaan maar naar alle redelijkheid gekeken wat realistisch is. Mijn ontslagtraject is mede door Ontslagjuristen Nederland soepel verlopen.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Hilversum

Waarom is het verstandig een vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist in Hilversum?

Het is verstandig een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Hilversum te laten controleren, omdat wij de vaststellingsovereenkomst van A tot Z doornemen en u kunnen vertellen of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en welke punten nog meer aangepast, verwijderd of toegevoegd moeten worden. Het is dus heel verstandig de overeenkomst te laten controleren, omdat u dan pas zeker weet dat wat u tekent juist is. Door het laten controleren van de vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Hilversum wordt u achteraf niet geconfronteerd met vervelende verrassingen. Een fout in de vaststellingsovereenkomst kan grote financiële gevolgen opleveren.

Kan een arbeidsjurist in Hilversum voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Hilversum kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Hilversum zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist?

Een arbeidsjurist in Hilversum helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig