Arbeidsjurist Hilversum

De arbeidsjurist in Hilversum voor uw ontslag en vaststellingsovereenkomst

Wenst u een ervaren arbeidsjurist in te schakelen? Onze arbeidsrechtjurist staat klaar om alle werknemers in Hilversum en ’t Gooi te helpen bij ontslagzaken en het controleren van vaststellingsovereenkomsten of het onderhandelen van de inhoud. U kunt onze arbeidsjurist in Hilversum direct bereiken op 085 – 0470855 voor advies of om een afspraak te maken.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Hilversum?

U kunt altijd rekenen op een eerste gratis advies dat volledig vrijblijvend is. Onze arbeidsjurist in Hilversum bekijkt uw situatie en vaststellingsovereenkomst wanneer u deze al ontvangen heeft. Aangezien we de kosten altijd zoveel mogelijk verhalen op de werkgever, die hier vaak een potje voor heeft, blijven de kosten beperkt voor u tot een vaste lage bijdrage of is het zelfs kosteloos. De prijs en werkwijze van onze arbeidsjurist in Hilversum is uiteraard afhankelijk van uw situatie. Wij vertellen u graag meer over de kosten voordat u met ons in zee gaat.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Hilversum of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

 • WWZ, transitievergoeding
 • Arbeidsrecht
 • Ontslagzaken
 • Procederen kantonrechter
 • Onderhandelen vaststellingsovereenkomst
 • Ontslag op staande voet
 • Verweer voeren UWV

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Snel en professioneel geholpen door de jurist, er wordt op zoek gegaan naar een realistische oplossing en gehandeld met de klant in gedachten. Er worden geen loze beloftes gedaan maar naar alle redelijkheid gekeken wat realistisch is. Mijn ontslagtraject is mede door Ontslagjuristen Nederland soepel verlopen.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

 

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig