Arbeidsjurist Hilversum

De arbeidsjurist in Hilversum voor uw ontslag en vaststellingsovereenkomst

Wenst u een ervaren arbeidsjurist in te schakelen? Onze arbeidsrechtjurist staat klaar om alle werknemers in Hilversum en ’t Gooi te helpen bij ontslagzaken en het controleren van vaststellingsovereenkomsten of het onderhandelen van de inhoud. U kunt onze arbeidsjurist in Hilversum direct bereiken op 085 – 0470855 voor advies of om een afspraak te maken.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjurist in Hilversum?

U kunt altijd rekenen op een eerste gratis advies dat volledig vrijblijvend is. Onze arbeidsjurist in Hilversum bekijkt uw situatie en vaststellingsovereenkomst wanneer u deze al ontvangen heeft. Aangezien we de kosten altijd zoveel mogelijk verhalen op de werkgever, die hier vaak een potje voor heeft, blijven de kosten beperkt voor u tot een vaste lage bijdrage of is het zelfs kosteloos. De prijs en werkwijze van onze arbeidsjurist in Hilversum is uiteraard afhankelijk van uw situatie. Wij vertellen u graag meer over de kosten voordat u met ons in zee gaat.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Hilversum of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Snel en professioneel geholpen door de jurist, er wordt op zoek gegaan naar een realistische oplossing en gehandeld met de klant in gedachten. Er worden geen loze beloftes gedaan maar naar alle redelijkheid gekeken wat realistisch is. Mijn ontslagtraject is mede door Ontslagjuristen Nederland soepel verlopen.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Hilversum

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen in Hilversum zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Waar kan een arbeidsjurist mij mee helpen bij een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjuristen in Hilversum kunnen u van begin tot einde adviseren en bijstaan. Wij kunnen uw onderhandelingspositie bepalen en voor u de onderhandelingen voeren. Wij zorgen ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch juist is en dat u niet voor verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld zorgen wij dat u aanspraak kunt maken op een WW uitkering.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig