Arbeidsjurist Utrecht

Wenst u een ervaren arbeidsjurist in Utrecht in te schakelen? Onze arbeidsjuristen in Utrecht helpen u bij alle situaties waarin arbeidsrecht of ontslag aan de orde van de dag is. U kunt ons direct bereiken op 085 – 0470855 voor een eerste gratis adviesgesprek of om uw vaststellingsovereenkomst gratis te laten toetsen.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Utrecht?

Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Utrecht helpen u eerst verder tijdens een eerste advies, dat volledig gratis is. Dit kan plaatshebben op locatie, maar telefonisch overleg is uiteraard ook mogelijk. Onze arbeidsjuristen in Utrecht bekijken uw situatie en brengen advies uit. Gaat u hierna met ons in zee, dan laten we u vooraf de mogelijkheden weten. Aangezien we de juridische kosten altijd zoveel mogelijk proberen te verhalen op de werkgever, betaalt u in de meeste gevallen meestal alleen een vaste, lage eigen bijdrage.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Utrecht? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Specialisaties arbeidsjurist in Utrecht

Als arbeidsjurist in Utrecht, is onze specialisatie het arbeidsrecht en kunnen wij u bij onder andere het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Zonder meer, kan ik zeggen, alle lof voor de afhandeling door Ontslagjuristen Nederland. Ik kan het iedereen aanraden. Zelf ben je er te veel emotioneel bij betrokken en ga je of eerder toegeven of zaken over het hoofd zien. Ik heb hier geen seconde spijt van. Het onderlinge contact heel goed! Wat betreft de factuur. Alleen maar prettig als jullie dit rechtstreeks met werkgever kunnen afhandelen. Nogmaals hulde! Ik hoop het nooit meer nodig te hebben!”

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Utrecht

Is de controle van mijn vaststellingsovereenkomst gratis?

Ja, de eerste controle en adviesgesprek van uw vaststellingsovereenkomst is gratis. Wij luisteren naar uw verhaal en horen graag waarom u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij geven vervolgens ons advies over wat wij lezen aan afspraken in de vaststellingsovereenkomst en wat u nog zou kunnen verbeteren aan voorwaarden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Waarom is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist?

Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document en heeft diverse financiële en juridische gevolgen. Een kleine fout kan voor u grote gevolgen hebben. Onze juristen zijn allemaal gespecialiseerd in het ontslagrecht en kennen alle wet en regelgeving. Teken daarom ook nooit direct, voordat u de vaststellingsovereenkomst heeft laten controleren. Uw werkgever heeft ook een jurist die zich laat bijstaan, u zal dus ook een jurist nodig hebben die uw belangen behartigt.

Wat is mijn voordeel als ik ontslagen wordt met een vaststellingsovereenkomst?

U kunt onderhandelen met uw werkgever over voor u gunstige voorwaarden, bijvoorbeeld een flink hogere ontslagvergoeding. Als u dus weet dat uw werkgever van u af wilt, dan is dit een kans om met een goede regeling te vertrekken. In de vaststellingsovereenkomst kunt u allerlei voordelen voor uw zelf uit onderhandelen, het gaat dus niet alleen om een hogere ontslagvergoeding.

  Direct uw gratis controle aanvragen:

  Naam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Vaststellingsovereenkomst:
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig