Arbeidsjurist Utrecht

Wenst u een ervaren arbeidsjurist in Utrecht in te schakelen? Onze arbeidsjuristen in Utrecht helpen u bij alle situaties waarin arbeidsrecht of ontslag aan de orde van de dag is. U kunt ons direct bereiken op 085 – 0470855 voor een eerste gratis adviesgesprek of om uw vaststellingsovereenkomst gratis te laten toetsen.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kunt u verwachten van onze arbeidsjuristen in Utrecht?

Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Utrecht helpen u eerst verder tijdens een eerste advies, dat volledig gratis is. Dit kan zowel op locatie als telefonisch plaatsvinden. Onze arbeidsjuristen in Utrecht bekijken uw situatie en brengen advies uit. Gaat u hierna met ons in zee, dan laten we u vooraf de mogelijkheden weten. Aangezien we de juridische kosten altijd zoveel mogelijk proberen te verhalen op de werkgever, betaalt u in de meeste gevallen meestal alleen een vaste, lage eigen bijdrage.

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Utrecht? Ons ervaren juristenteam, met arbeidsrecht als specialisatie, kan u op dezelfde wijze bijstaan als een advocaat, terwijl het uurtarief lager is. Wilt u door een professionele en kundige jurist worden bijgestaan? Bel 085 – 0470855 voor meer informatie. Ontslagjuristen Nederland staat voor u klaar.

Specialisaties arbeidsjurist in Utrecht

Als arbeidsjurist in Utrecht, is onze specialisatie het arbeidsrecht en kunnen wij u bij onder andere het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Zonder meer, kan ik zeggen, alle lof voor de afhandeling door Ontslagjuristen Nederland. Ik kan het iedereen aanraden. Zelf ben je er te veel emotioneel bij betrokken en ga je of eerder toegeven of zaken over het hoofd zien. Ik heb hier geen seconde spijt van. Het onderlinge contact heel goed! Wat betreft de factuur. Alleen maar prettig als jullie dit rechtstreeks met werkgever kunnen afhandelen. Nogmaals hulde! Ik hoop het nooit meer nodig te hebben!”

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Utrecht

Waarom is het verstandig een vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een arbeidsjurist in Utrecht?

Het is verstandig een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Utrecht te laten controleren, omdat wij de vaststellingsovereenkomst van A tot Z doornemen en u kunnen vertellen of de vaststellingsovereenkomst WW proof is opgesteld, of u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en welke punten nog meer aangepast, verwijderd of toegevoegd moeten worden. Het is dus heel verstandig de overeenkomst te laten controleren, omdat u dan pas zeker weet dat wat u tekent juist is. Door het laten controleren van de vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Utrecht wordt u achteraf niet geconfronteerd met vervelende verrassingen. Een fout in de vaststellingsovereenkomst kan grote financiële gevolgen opleveren.

Kan een arbeidsjurist voor mij onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst?

Ja, een arbeidsjurist in Utrecht kan voor u onderhandelen voor betere voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever zal u namelijk nooit meteen een eindaanbod doen, er is altijd ruimte voor een beter voorstel. Een arbeidsjurist in Utrecht zal u volledig ontzorgen door de onderhandelingen te voeren met uw werkgever. Wij richten ons volledig op het ontslagrecht en om die reden kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van wat mogelijk is.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist in Utrecht?

Een arbeidsjurist in Utrecht helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig