Arbeidsjurist Eindhoven: uw juridische steun bij ontslag

Heeft u een arbeidsjurist in Eindhoven nodig? Ontslagjuristen Nederland staat u graag bij. Onze arbeidsjuristen in Eindhoven zitten klaar om u te helpen met juridische vraagstukken of ontslagkwesties. Hierbij is het controleren van een VSO en het eerste advies altijd gratis. Bel naar 085 047 0855 voor meer informatie of het direct maken van een afspraak.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan de arbeidsjurist in Eindhoven voor u doen?

Onze arbeidsjuristen in Eindhoven buigen zich over vraagstukken met betrekking tot arbeidsrecht, zoals in het geval van een ontslagkwestie. Wij geven u altijd eerst gratis advies, zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn, inclusief uw onderhandelingspositie. Daarna is het aan u of u verder met ons wilt. Als arbeidsjuristen in Eindhoven proberen we de juridische kosten altijd op de werkgever te verhalen, zodat u slechts in enkele gevallen een kleine eigen bijdrage hoeft te betalen. Op die manier is de arbeidsrecht jurist in Eindhoven voor iedereen betaalbaar.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Eindhoven of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uw arbeidsjurist in Eindhoven en omgeving

Onze arbeidsjuristen beschikken over een gedegen opleiding, ruime ervaring en over expertise. Al deze kennis wordt nu ingezet bij Ontslagjuristen Nederland. Arbeidsrecht en ontslagrecht zijn de specialisaties van onze juristen, waarbij de nadruk vooral ligt op praktische oplossingen, heldere communicatie en doelgericht advies. Wij werken altijd aan een pragmatische, goede en snelle oplossing voor alle cliënten.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

Als arbeidsjurist in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen wij u onder andere bij het volgende bijstaan:

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Ontslagjuristen Nederland is zeker aan te raden bij een arbeidsconflict of hulp bij ontslagvergoeding. Hebben een prettige manier van werken en zijn duidelijk v.w.b. de eigen bedrage en werkzaamheden die zij daar voor verrichten. Iedere communicatie met tegenpartij wordt eerst ter goedkeuring aan je voorgelegd, voordat het naar de werkgever wordt gezonden. Correcte mensen die weten waar ze voor staan.”

Lees meer reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Eindhoven

Waar kan een arbeidsjurist in Eindhoven voor mij over onderhandelen in een vaststellingsovereenkomst?

De arbeidsjurist in Eindhoven kan over álles onderhandelen. Het loont ook om te onderhandelen, in 95% van de gevallen zorgen wij voor een verbeterd voorstel. De werkgever doet u nooit direct een eindvoorstel, de werkgever verwacht dus ook een tegenvoorstel. Het gaat over het veilig stellen van uw WW-uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding, krijgt u uw vakantiedagen uitgekeerd, wordt u vrijgesteld van werk met behoud van salaris, krijgt u een budget voor scholing/outplacement en wat nog meer. Alle artikelen zijn belangrijk! U moet niet onderschatten wat de financiële of juridische gevolgen kunnen zijn van een fout in de vaststellingsovereenkomst.

Zijn er kosten verbonden voor advies over een vaststellingsovereenkomst door een arbeidsjurist in Eindhoven?

Nee, u betaalt geen kosten aan ons kantoor voor het laten controleren van een vaststellingsovereenkomst. Als u de vaststellingsovereenkomst naar ons heeft toegestuurd, dan belt onze arbeidsjurist in Eindhoven binnen 1 uur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin we uw situatie en vaststellingsovereenkomst met u doornemen. Wij nemen de tijd voor dit gesprek, zodat u uw volledige verhaal kan vertellen. Op die manier kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke inschatting maken van uw situatie en uw positie om te onderhandelen voor betere voorwaarden. Als wij vervolgens voor u gaan onderhandelen voor betere voorwaarden, dan kunnen wij dat in 95% van de gevallen ook kosteloos aanbieden.

Moet ik naar kantoor in Eindhoven komen om met een arbeidsjurist te spreken?

Het is niet nodig om naar ons kantoor te komen, wij werken voornamelijk via de telefoon en de mail. De reden hiervoor is dat het ontslagrecht vaak urgent is en de kwestie dezelfde dag nog actie vereist. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom op ons kantoor als u het prettiger vindt eerst in persoon kennis te maken.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig