Arbeidsjurist Enschede: de juiste partner bij ontslag

Arbeidsjurist Enschede is onderdeel van Ontslagjuristen Nederland. Wij helpen mensen in Enschede en omstreken op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, zodat u altijd het maximale uit de situatie kunt halen. Controle van de VSO plus advies is altijd gratis. Bel vandaag nog naar 085 047 0855 wanneer u de experts op het gebied van arbeidsrecht in Enschede in wilt schakelen.

Gratis check laten uitvoeren

Wat kan de arbeidsjurist in Enschede voor u doen?

Als arbeidsjurist in Enschede helpen we u bij juridische kwesties, zoals de afwikkeling van een ontslag. Het eerste advies is daarbij altijd volledig gratis, zodat u exact weet wat wij voor u kunnen doen voordat we beginnen. De kosten voor de experts op het gebied van arbeidsrecht in Enschede vallen vaak laag uit. Dit komt omdat veel werkgevers een potje beschikbaar hebben voor juridisch advies  en door het feit dat we de juridische kosten altijd proberen te verhalen op de werkgever. Onze juristen vertellen u hier graag meer over.

Wenst u een arbeidsrecht advocaat in Enschede of omgeving in te schakelen? Ontslagjuristen Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide arbeidsjuristen. Onze juristen kunnen hetzelfde voor u betekenen als een arbeidsrecht advocaat, maar tegen een flink lager tarief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Specialisaties Ontslagjuristen Nederland

Wat zeggen klanten over Ontslagjuristen Nederland Enschede

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Ontslagjuristen Nederland:

“Ik ben prima geholpen door de medewerkers van Ontslagjuristen Nederland. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ben uiterst tevreden over de afwikkeling met mijn werkgever.”

Lees de reviews op The Feedback Company

Veelgestelde vragen over de arbeidsjurist in Enschede

Wat zijn de specialisaties van een arbeidsjurist in Enschede?

Wij richten ons volledig op het ontslagrecht. Wanneer u een voorstel voor ontslag heeft ontvangen, dan mag u dit voorstel vrijblijvend naar ons mailen op info@ontslagjuristennederland.nl. Wij bellen u binnen 1 uur om u van gratis advies te voorzien. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het ontslagrecht hebben wij veel succes in het realiseren van betere voorwaarden in een vaststellingsovereenkomst en kunnen wij een zeer precieze inschatting maken van uw positie.

Is de dienstverlening in een ontslagsituatie gratis van een arbeidsjurist?

Een arbeidsjurist in Enschede helpt u vrijblijvend en kosteloos bij een eerste controle van uw vaststellingsovereenkomst. Wij willen namelijk iedereen kunnen helpen, of u nu een laag loon heeft of een hoog loon. Ook als wij na een eerste controle voor u gaan onderhandelen voor betere vaststellingsovereenkomst, dan is dat in 95% van de gevallen gratis. In bijna alle gevallen heeft de werkgever namelijk een budget voor juridische kosten opgenomen in de vaststellingsovereenkomst óf brengen wij onze kosten in rekening bij de werkgever.

Moet ik naar kantoor komen om met een arbeidsjurist in Enschede te spreken?

Het is niet nodig om naar ons kantoor te komen, wij werken voornamelijk via de telefoon en de mail. De reden hiervoor is dat het ontslagrecht vaak urgent is en de kwestie dezelfde dag nog actie vereist. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom op ons kantoor als u het prettiger vindt eerst in persoon kennis te maken.

Direct uw gratis controle aanvragen:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Vaststellingsovereenkomst:
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stel uw WW uitkering veilig
  Ontvang een hogere ontslagvergoeding
  100% gratis & vrijblijvende controle
  Binnen 1 uur reactie
  Wij ontzorgen u volledig